Υπηρεσια

Accent RF

Πώς λειτουργεί το Accent RF;

Η διπολική ραδιοσυχνότητα που εκπέμπει το Accent RF, φτάνει σε βάθος από 2mm έως 6mm και προκαλεί την αναδιαμόρφωση του υπάρχοντος κολλαγόνου καθώς και το σχηματισμό νέου κολλαγόνου, με αποτέλεσμα την σύσφιξη και την ανόρθωση του δέρματος.

Η μονοπολική ραδιοσυχνότητα έχει τη δυνατότητα διείσδυσης ως και 20 mm, προκαλώντας συρρίκνωση του λιπώδη ιστού και του παγιδευμένου, επιφανειακού λίπους που βρίσκεται σε διάφορα σημεία του προσώπου και του σώματος, μειώνοντας έτσι τον όγκο και βελτιώνοντας το περίγραμμα του προσώπου και του σώματος.

Βάση των προσωπικών αναγκών του κάθε ατόμου, γίνεται συνδυάσμός συγκεκριμένων ραδιοσυχνοτήτων με στόχο την καλύτερη επίτευξη μιας πιο λείας, πιο σφριγηλής και πιο νεανικής εμφάνισης του δέρματος του πρόσωπού, του λαιμού και περιοχών του σώματος όπως η κοιλιά, τα μπράτσα, οι μηροί, οι γλουτοί κτλ.

Ποιες άλλες θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν με το Accent RF;

Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου και για ιδανικά αποτελέσματα, το Accent RF μπορεί να συνδυαστεί με το Ultraformer HIFU, και η θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε 7 μέρες για περίπου 8 – 10 συνεδρίες.

Το σύστημα Accent RF είναι εγκεκριμένο από το FDA για την  ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

*FDA – U.S. Food & Drug Administration

Γιατι

Accent RF

Το μηχάνημα ραδιοσυχνότητας Accent RF είναι μια τελευταία εξέλιξη στην Ιατρική Αισθητική, η οποία χρησιμοποιεί ισχυρές μονοπολικές και διπολικές ενέργειες για να επιτύχει την ανύψωση και σύσφιξη του δέρματος, την αποκατάσταση του περιγράμματος του προσώπου, του λαιμού, του σαγονιού και του σώματος καθώς τη μείωση της κυτταρίτιδας μέσα σε μερικές συνεδρίες, ανώδυνα και χωρίς χρόνο αποκατάστασης.

Ζητηστε ραντεβου

Αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο