Υπηρεσία

Acne Treatments

Ι) ELOS™ acne treatment

Η τεχνολογία ELOS  της πλατφόρμας Syneron eMAX μπορεί να επιτύχει εκπληκτικά αποτελέσματα μετά από μόλις μερικές συνεδρίες, χωρίς δυσφορία, ανεπιθύμητες αντιδράσεις ή χρόνο αποκατάστασης. Η θεραπεία ελέγχει αποτελεσματικά τα συμπτώματα της ακμής, ενώ μειώνει τον αριθμό των  σπυριών και των ουλών που προκαλούνται από τη φλεγμονή. Τόσο οι έφηβοι όσο και οι ενήλικες μπορούν να επωφεληθούν από την θεραπεία ακμής ELOS ™ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η θεραπεία ακμής ELOS ™ συνδυάζει την τεχνολογία φωτοανάπλασης και ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων για την καταπολέμηση των συμπτωμάτων ακμής με τον έλεγχο των υπερκινητικών σμηγματογόνων αδένων, ελαχιστοποιώντας τις φλεγμονές και τα ερεθίσματα μειώνοντας παράλληλα τον αποχρωματισμό και τις ουλές μετά τη φλεγμονή.

II) Acne chemical peels

Αυτές οι εξειδικευμένες χημικές απολεπίσεις νέας γενιάς με AHA/BHA (άλφα και βήτα υδροξύ) απολεπίζουν απαλά το δέρμα, απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση του ακνεϊκού δέρµατος και µειώνουν την φλεγµονή ενώ ταυτόχρονα αναπλάθουν το δέρµα και µειώνουν τις φλεγμονές, τις µεταφλεγµονώδεις υπερµελαχρώσεις και τις ουλές.

Μόλις λίγες ημέρες μετά τη θεραπεία, τα σπυριά, οι φλύκταινες και η φλεγμονή εμφανίζονται λιγότερο έντονα ενώ η υφή και ο τόνος του δέρματος βελτιώνονται σημαντικά. Για καλύτερα αποτελέσματα σε περιπτώσεις σοβαρών μορφών ακμής, συνιστάται ένα πρόγραμμα θεραπείας σε συνδυασμό με συνταγογραφούμενα προϊόντα θεραπείας στο σπίτι.

III) Ideal photodynamic facial:

Αυτή η συνδυαστική θεραπεία είναι ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα της ακμής. Ο βαθύς αλλά ήπιος καθαρισμός προσώπου αφαιρεί το σμήγμα, εξισορροπεί την παραγωγή σμήγματος και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Επιπλέον, η φωτοαναπλαστική θεραπεία με LED μειώνει τις φλεγμονές ενώ θεραπεύει και αναζωογονεί τον δερματικό ιστό.

Ποιες άλλες θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν με τις θεραπείες για ακμή;

Οι θεραπείες για ακμή μπορούν να συνδυαστούν με πολλές θεραπείες όπως το Hydrafacial ή το μηχάνημα DF για να ισορροπήσουν την παραγωγή σμήγματος.

Γιατι

Acne Treatments

Η ακμή είναι μια πολύ κοινή ιατρική πάθηση του δέρματος κατά την εφηβεία, αλλά μπορεί επίσης να εμφανιστεί και αργότερα στη ζωή ενός ατόμου με διαφορετικά επίπεδα έντασης και τύπους.

Ένας ήπιος τύπος ακμής χαρακτηρίζεται από μικρό αριθμό κόκκινων σπυριών/κηλίδων και μαύρων στιγμάτων. Στη σοβαρότερη μορφή της, τα σπυριά μπορεί να μεγεθυνθούν, να αυξηθούν σε αριθμό και να γίνουν σκληρά και επώδυνα (κύστες) ή μολυσμένα και γεμάτα με πύον (φλύκταινες). Αυτή η κατάσταση μπορεί επίσης να επεκταθεί στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και την πλάτη.

Η ακμή εμφανίζεται όταν η απέκκριση σμήγματος και τα νεκρά κύτταρα μπλοκάρουν τους πόρους του δέρματος, προκαλώντας φλεγμονή και μόλυνση από βακτήρια. Η ακμή συνδέεται συχνά με κάποιον τύπο ορμονικής ανωμαλίας ή /και με προβλήματα πέψης / διατροφής.

 

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ακμής και την ελαχιστοποίηση των συμπτωμάτων, ενώ παράλληλα στην επούλωση των ουλών της ακμής.

Η θεραπεία LV / LVΑ elōs είναι μη επεμβατική, γρήγορη, ασφαλής, με ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης και χωρίς βελόνες.

Η LV / LVΑ elōs είναι μια μη επεμβατική διαδικασία που δεν χρησιμοποιεί βελόνες όπως άλλες διαθέσιμες μεθόδους στην αγορά και μπορεί να εφαρμοστεί για τη θεραπεία διαφόρων αγγειακών παθήσεων στο σώμα.

Ζητηστε ραντεβου

Αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο