Υπηρεσία

Αγγειακές βλάβες 

Ενδείξεις για θεραπεία με LV / LVΑ:

  • Μικρές, ανθεκτικές αγγειακές αλλοιώσεις
  • Φλεβίτιδα
  • Επιφανειακές, μπλε φλέβες
  • Φλεβίτιδα / αραχνοειδείς φλέβες.

Πώς εφαρμόζεται η θεραπεία LV / LVA elōs και πόσο αποτελεσματική είναι;

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, απελευθερώνεται διπολική  ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων (Bi-Polar RF) μεταξύ δύο ηλεκτροδίων στη χειρολαβή. Η ενέργεια RF είναι εξαιρετικά ελεγχόμενη, πράγμα που σημαίνει ότι το υψηλότερο επίπεδο ενέργειας μπορεί να αποδοθεί σε κάθε φλέβα η οποία στοχεύετε. 

Η ενσωματωμένη ψύξη επαφής προστατεύει την επιδερμίδα από ανεπιθύμητες βλάβες και βοηθάει τον ασθενή να νιώθει άνετα κατά την διάρκεια της διαδικασίας. Οι φλέβες των ποδιών και η τελαγγειεκτασία μπορούν συνήθως να επιλυθούν μέσα σε 1-3 συνεδρίες θεραπείας. Ορισμένες άλλες πιο δύσκολες συνθήκες μπορεί να απαιτούν περισσότερες θεραπείες. Το LV / LVA elōs παρέχει ακριβέστερη στόχευση των φλεβών σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες λέιζερ.

Πότε τα αποτελέσματα είναι αισθητά;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την περιοχή που θα εφαρμοστεί η θεραπεία και από την έκταση του προβλήματος. Γενικά, απαιτούνται 3-4 συνεδρίες για κάθε περιοχή θεραπείας, με διάστημα 1 μήνα μεταξύ των συνεδριών. Οι επιφανειακές αγγειακές βλάβες είναι πιο εύκολο να θεραπευθούν, ενώ οι μεγαλύτερες φλέβες μπορεί να χρειαστούν μερικές επιπρόσθετες θεραπείες.

Τα αποτελέσματα είναι αισθητά την 3η ή 4η εβδομάδα μετά τη θεραπεία. Οι φλέβες και οι αλλοιώσεις αμέσως μετά τη θεραπεία γίνονται πιο σκούρες προτού αρχίσουν να εξασθενίζουν σταδιακά.

Υπάρχουν παρενέργειες στη θεραπεία;

Οι παρενέργειες της θεραπείας LV / LVA elōs είναι σπάνιες, καθώς οι χειρολαβές έχουν ενσωματωμένο μηχανισμό ψύξης, ο οποίος ενεργοποιείται κατά την επαφή για να αποφευχθούν ανεπιθύμητες παρενέργειες. Εντούτοις, σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να εμφανιστούν κάποιες φυσιολογικές αντιδράσεις όπως μικρές εκδορές ή επιφανειακή κρούστα, φουσκάλες και προσωρινές υπερµελαγχρώσεις στην περιοχή που υποβλήθηκε σε θεραπεία. Αυτές οι αντιδράσεις είναι προσωρινές και επιλύονται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ποιες άλλες θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν με το LV/LVA;

Η πιο κατάλληλη θεραπεία για να συνδυαστεί με το  LV/LVA είναι το  LPG, το οποίο βοηθά στην ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας στο σώμα.

Γιατι

Αγγειακές βλάβες – LV/LVA

Η διαδικασία LV / LVΑ elōs είναι μια ιατρική αισθητική θεραπεία υψηλής τεχνολογίας στην πλατφόρμα Syneron eMax, η οποία στοχεύει αποτελεσματικά αγγειακές αλλοιώσεις, επιφανειακή φλεβίτιδα και αραχνοειδείς φλέβες μέσα σε λίγες συνεδρίες.

Η θεραπεία LV / LVΑ elōs είναι μη επεμβατική, γρήγορη, ασφαλής, με ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης και χωρίς βελόνες.

Η LV / LVΑ elōs είναι μια μη επεμβατική διαδικασία που δεν χρησιμοποιεί βελόνες όπως άλλες διαθέσιμες μεθόδους στην αγορά και μπορεί να εφαρμοστεί για τη θεραπεία διαφόρων αγγειακών παθήσεων στο σώμα.

Ζητηστε ραντεβου

Αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο