Υπηρεσια

BodyTite

Πώς διεξάγεται η διαδικασία BodyTite;

Το BodyTite διεξάγεται μέσω μιας μοναδικής, χειροκίνητης συσκευής, η οποία εκπέμπει ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων τόσο από εσωτερικό αισθητήρα όσο και από εξωτερικό ηλεκτρόδιο. Ο εσωτερικός αισθητήρας εισάγεται μέσω μιας μικροσκοπικής τομής. Όταν μετακινείται σε ολόκληρη την περιοχή θεραπείας, το ηλεκτρόδιο και ο εσωτερικός αισθητήρας θερμαίνουν με ακρίβεια τον λιπώδη ιστό καθώς και τον επιφανειακό ιστό κάτω από το δέρμα. Οι ενσωματωμένοι μηχανισμοί εξασφαλίζουν την κατάλληλη θερμοκρασία χωρίς να βλάπτουν το δέρμα.

Πόσο ασφαλής είναι η διαδικασία BodyTite;

Το BodyTite σχεδιάστηκε από μια ομάδα επιστημόνων/μηχανικών που θεωρούνται πραγματικοί καινοτόμοι εφευρέτες στον τομέα της ιατρικής αισθητικής. Η συσκευή περιλαμβάνει 5 διαφορετικούς μηχανισμούς ασφαλείας που προστατεύουν το δέρμα από οποιαδήποτε ζημιά. Στα χέρια ενός έμπειρου πλαστικού χειρουργού η συσκευή BodyTite είναι ένα πολύ ασφαλές και αποτελεσματικό εργαλείο.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για αποκατάσταση;

Ο χρόνος αποκατάστασης σχετίζεται με την έκταση της περιοχής και την ένδειξη της θεραπείας, ενώ μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο. Μικρότερες περιοχές θεραπείας μπορεί να χρειαστούν μόνο λίγες ημέρες αποκατάστασης ενώ μεγαλύτερες περιοχές, όπως οι μηροί, οι γοφοί, οι γλουτοί και η κοιλιά, μπορεί να χρειαστούν μερικές ακόμη ημέρες. Συνήθως, οι περισσότεροι ασθενείς επιστρέφουν στην καθημερινή τους ρουτίνα μετά από 5-7 ημέρες.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για τη διαδικασία;

Η διαδικασία διαρκεί 1 ½ – 2 ½ ώρες και εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος και τις περιοχές που αντιμετωπίζονται.

Υπάρχουν παρενέργειες στη θεραπεία;

Ορισμένες συχνές αντιδράσεις οι οποίες παρατηρούνται 1 έως 2 εβδομάδες μετά τη θεραπεία είναι ήπιο οίδημα, ευαισθησία και μώλωπες. Αυτές οι αντιδράσεις είναι προσωρινές και υποχωρούν γρήγορα.

Είναι επώδυνη η διαδικασία BodyTite;

Ο ασθενής βρίσκεται υπό τοπική ή ολική αναισθησία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, συνεπώς η διαδικασία δεν είναι επώδυνη. Εάν εμφανιστεί οποιαδήποτε δυσφορία μετά τη διαδικασία μπορεί να ελαχιστοποιηθεί με τη χρήση παυσίπονων.

Πότε γίνονται αισθητά τα αποτελέσματα και πόσο διαρκούν;

Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται με τη διαδικασία BodyTite είναι εμφανή αμέσως. Ωστόσο, η σύσφιξη του δέρματος και η διαμόρφωση του σώματος βελτιώνονται σταδιακά για κάποιες μέρες/βδομάδες μετά τη διαδικασία, λόγω της παραγωγής του νέου κολλαγόνου και του κυτταρικού μεταβολισμού. Αυτό σημαίνει ότι τα ολοκληρωμένα αποτελέσματα μπορεί να φανούν μετά από 3-6 μήνες.

Συνήθως, τα αποτελέσματα μπορούν να διατηρηθούν για 7-10 χρόνια ή ακόμα περισσότερο, βέβαια εξαρτώνται από την γενικότερη υγεία του ατόμου, την ηλικία, τον τρόπο ζωής, την ιδανική διατήρηση του βάρους και τις αναπόφευκτες αλλαγές γήρανσης που λαμβάνουν χώρα.

Μπορεί το BodyTite να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Τα αποτελέσματα μπορούν να διατηρηθούν ευκολότερα ή ακόμη και να βελτιωθούν με μη επεμβατικές θεραπείες συντήρησης όπως το Accent RF, Velashape και/ή το LPG.

Γιατι

BodyTite

Το BodyTite είναι μια διαδικασία που έχει εγκριθεί από το FDA, η οποία λιώνει το λίπος και συσφίγγει το δέρμα ταυτόχρονα. Πρόκειται για μια διαδικασία λιπόλυσης ή RFAL ™ με υποβοηθούμενη ενέργεια ραδιοσυχνότητας, η οποία εκτελείται από πλαστικό χειρουργό με τοπική αναισθησία, ήπια καταστολή ή γενική αναισθησία ανάλογα με την πολυπλοκότητα και την έκταση των σωματικών περιοχών που θεραπεύονται. Το BodyTite είναι η πρώτη συσκευή αυτού του είδους, που έχει σχεδιαστεί να θερμαίνει το δερματικό ιστό και από έξω και από μέσα, για πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα.

Αυτή η επαναστατική ιατρική διαδικασία συνδυάζει τις ασφαλείς και ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές λιποαναρρόφησης και ραδιοσυχνότητας και προσφέρει τα πιο εξελιγμένα και μόνιμα αποτελέσματα σμίλευσης του περιγράμματος. Μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες περιοχές του σώματος για να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα για μια αρμονική σιλουέτα με ασφάλεια.

Η εξειδικευμένη συσκευή BodyTite στοχεύει στο επίμονο, τοπικό λίπος και το περίγραμμα του σώματος. Ταυτόχρονα, τα κύματα ραδιοσυχνότητας που εκπέμπονται ενεργοποιούν τους ινοβλάστες για να συσφίξουν τον δερματικό ιστό και να βελτιώσουν τη σφριγηλότητα καθώς και την υφή του δέρματος σε περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά, τα πλευρά, οι εσωτερικοί και εξωτερικοί μηροί, η μέση, η πλάτη, τα χέρια κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή ο Δρ. Ν. Κρανιδιώτης είναι πιθανόν ο μόνος πλαστικός χειρουργός στην Κύπρο που χρησιμοποιεί τη μέθοδο BodyTite, μετρώντας χρόνια εμπειρίας.

Ζητηστε ραντεβου

Αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο

13 + 9 =