Υπηρεσια

Carboxytherapy

Ενδείξεις για Carboxytherapy:

  • Ακμή
  • Ουλές ακμής / ουλές μετά από τραυματισμό
  • Ρυτίδες
  • Χαλαρή επιδερμίδα
  • Μαύροι κύκλοι και φουσκωμένα μάτια
  • Ραγάδες
  • Κυτταρίτιδα
  • Απώλεια μαλλιών
  • Κλινικές περιπτώσεις όπως ψωρίαση, ημικρανίες, προβλήματα κυκλοφορίας, μυϊκοί πόνοι, εμβοές κλπ.

 

 

 

 

Πόσος χρόνος απαιτείται για την αποθεραπεία και τι αντενδείξεις υπάρχουν;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας μπορεί να υπάρξει μια ελαφριά ενόχληση που διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα, αλλά η όλη εμπειρία ποικίλει ανάλογα με την περιοχή που θεραπεύεται. Επίσης, μπορεί να υπάρξει μια ζεστή αίσθηση μουδιάσματος έως και 24 ώρες μετά τη θεραπεία.

Κατά τη θεραπεία της περιοχής των ματιών μπορεί να υπάρξει μια ελαφριά αίσθηση πίεσης και ένα πρήξιμο που διαρκεί περίπου 5 έως 10 λεπτά.

 

 

Κατά τη θεραπεία των ραγάδων ή των ουλών, μπορεί να υπάρξει μια ελαφριά αίσθηση πίεσης ή κάποιος κνησμός, αλλά το επίπεδο δυσφορίας είναι ακόμη πιο ήπιο από άλλες περιοχές λόγω μειωμένης αίσθησης του κατεστραμμένου ιστού.

Κατά τη θεραπεία της κυτταρίτιδας ή του τοπικού πάχους στα χέρια, την κοιλιά, τα πόδια κλπ., μπορεί να υπάρξει μια πιο έντονη αίσθηση πίεσης, λόγω της μεγαλύτερης ποσοτήτας διοξειδίου του άνθρακα που πρέπει να απελευθερωθεί κατευθείαν μέσα στους ιστούς.

Γενικά, τα άτομα μπορούν να συνεχίσουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία.

Ποιες άλλες θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν με το Carboxytherapy;

Το Carboxytherapy είναι μια θεραπεία η οποία γίνεται για πολλές και διαφορετικές ανάγκες.  Ανάλογα με την περιοχή στην οποία εφαρμόζεται, μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες θεραπείες. Για παράδειγμα το Carboxytherapy για μαύρους κύκλους μπορεί να συνδυαστεί με το LPG Endermolift για πιο γρήγορα και καλύτερα αποτελέσματα. Το  Carboxytherapy για ουλές ακμής μπορεί να συνδυαστεί με Microneedling για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την παραγωγή κολλαγόνου.

Γιατι

Carboxytherapy

Το Carboxytherapy είναι μια ενέσιμη ιατρική θεραπεία που χρησιμοποιεί διοξείδιο του άνθρακα για αισθητικούς και ιατρικούς σκοπούς. Στον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής, το Carboxytherapy εφαρμόζεται για μεγάλο αριθμό ενδείξεων όπως: ραγάδες, φουσκωμένα μάτια και μαύρους κύκλους, ακμή και ουλές ακμής, ρυτίδες, χαλάρωση του δέρματος και σημάδια γήρανσης, τοπικό πάχος στο πρόσωπο και το σώμα, κυτταρίτιδα, μειωμένη ελαστικότητα του δέρματος, απώλεια μαλλιών, κλπ.

Επιπλέον,  το Carboxytherapy εφαρμόζεται για την ανακούφιση διαφόρων ιατρικών ενδείξεων όπως: ψωρίαση, κακή μικροκυκλοφορία, ακροκυάνωση, ημικρανίες, μυϊκούς πόνους και εμβοές.

Το διοξείδιο του άνθρακα είναι ένα μόριο που βρίσκεται σε φυσική αφθονία στο ανθρώπινο σώμα και μεταβολίζεται μέσω των φυσικών διεργασιών του αναπνευστικού και του κυκλοφορικού συστήματος. Έτσι, το Carboxytherapy θεωρείται μια ασφαλής, φυσική θεραπεία, χωρίς καμία ανεπιθύμητη ενέργεια.

Με τις θεραπείες Carboxytherapy, η τοπική κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται βελτιώνοντας τον κυτταρικό μεταβολισμό και ενεργοποιώντας τους φυσικούς μηχανισμούς αναζωογόνησης του δέρματος για να επιτύχει επούλωση, να μειώσει τις φλεγμονές και να αυξήσει το μεταβολισμό του λίπους.

Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε ατόμου, αλλά κατά μέσο όρο χρειάζονται 15 με 30 λεπτά, με διαστήματα 7 έως 14 ημερών μεταξύ των συνεδριών. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται στο σύνολο εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος και μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο. 

Ζητηστε ραντεβου

Αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο