Υπηρεσια

ClearLift

Ενδείξεις:

  • Χαλάρωση
  • Χαλάρωση
  • Λεπτές και βαθιές ρυτίδες
  • Φωτογήρανση
  • Χρονογήρανση
  • Βαθιές γραμμές
  • Μελαχρωματικές βλάβες (πανάδες, ηλιακές κηλίδες, μετατραυματικές μελαχρώσεις, ουλές)
  • Αφαίρεση tattoo

Πως λειτουργεί

Πως λειτουργείΗ θεραπεία ClearLift εκτελείται χρησιμοποιώντας το πρώτο μη-αφαιρετικό κλασματικό Q-Switched λέιζερ του κόσμου με μήκος κύματος 1064 nm, το οποίο έχει σχεδιαστεί για διαδικασίες αναδιαμόρφωσης κολλαγόνου και σύσφιξης του δέρματος. Όταν αλληλεπιδρά με το δέρμα, η εν λόγω δέσμη λέιζερ, χάρη σε ένα πολύ σύντομο παλμό, διέρχεται ανώδυνα μέσω της επιδερμίδας και διεγείρει τον μηχανισμό του κολλαγόνου. 

Πιο συγκεκριμένα, το Laser εκπέμπει δέσμες ενέργειας που φτάνουν μέχρι τα 3 έως 5 mm στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, γεγονός που καθιστά την διαδικασία ασφαλή για χρήση ακόμη και σε περιοχές με λεπτό δέρμα. Αυτές οι δέσμες μεταφέρουν θερμική ενέργεια ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες που είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστικού ιστού.

Διάρκεια Θεραπείας

Συνήθως, χρειάζονται 4 με 6 συνεδρίες σε απόσταση 2 εβδομάδων, ανάλογα την ηλικία, τη ποιότητα του δέρματος και τα προβλήματα του κάθε προσώπου. Κάθε συνεδρία διαρκεί 15 με 30 λεπτά ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά μετά από 1,5 με 2 μήνες. Μετά από την ολοκλήρωση της θεραπείας γίνεται μια συντήρηση με επαναληπτικές θεραπείες 1-2 φορές το χρόνο και το αποτέλεσμα έχει διάρκεια μέχρι και 2 χρόνια.

Πλεονεκτήματα

Οι θεραπείες είναι γρήγορες, πραγματικά ανώδυνες, χωρίς χρόνο αποθεραπείας, χωρίς την ανάγκη αναισθησίας και ασφαλείς για όλους τους τύπους δέρματος.

Ποιες άλλες θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν με τη θεραπεία ClearLift

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην εκτέλεση άλλων κοσμητικών θεραπειών σε συνδιασμό με την θεραπεία ClearLift. Ο συνδιασμός με άλλα λέιζερ ανάπλασης, φωτοανάπλασης και σύσφιξης μπορεί να προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

Γιατι

ClearLift

Το laser που αλλάζει τα δεδομένα!
Η θεραπεία ClearLift αποσκοπεί στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος με την αποκατάσταση της δομής του δέρματος. Το ClearLift η κεφαλή θεραπείας του Harmony XL, επιφέρει υποδόρια κλασματικά μοτίβα πληγών (pixels), χρησιμοποιώντας τεχνολογία λειζερ Q-1064 Switched nm. Η τεχνολογία ClearLift είναι τόσο ήπια, ώστε κάποιος μπορεί να υποβληθεί σε θεραπεία και στη συνέχεια να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες. Το επιδερμικό φράγμα παραμένει ανέπαφο, πράγμα που σημαίνει ταχεία θεραπεία με απολύτως κανένα κίνδυνο μόλυνσης. Το πλεονέκτημα αυτό πηγάζει από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του λειζερ Q-1064 Switched nm. «Ο τρόπος με τον οποίο το ClearLift™ κατανέμει το φως του λέιζερ Q-Switched 1064 nm, συνιστά μια άνετη και αξιόπιστη θεραπεία λέιζερ, που επιφέρει αποτελέσματα χωρίς την ανάγκη τοπικής αναισθησίας». Το ClearLift™ προσφέρει στους γιατρούς και τους ασθενείς τους μια εναλλακτική προσέγγιση για τη θεραπεία του γερασμένου και ταλαιπωρημένου από τον ήλιο δέρματος, χωρίς να χρειάζονται μακροσκελείς συνεδρίες για την τήρηση των προ θεραπευτικών πρωτοκόλλων, της αναισθησίας ή του επαρκούς χρόνου αποθεραπείας. Αν ο ασθενής πρέπει να συμμετάσχει σε μια χρονικά κοντινή εκδήλωση, μπορεί να υποβληθεί σε μία πρωτοποριακή θεραπεία, η οποία προσφέρει πιο ουσιαστικά αποτελέσματα από κάτι επιφανειακό, όπως μία απολέπιση, χωρίς όμως καθόλου χρόνο ανάρρωσης.

Ζητηστε ραντεβου

Αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο