Υπηρεσία

Elos™ Matrix IR™

Ενδείξεις για τη θεραπεία Elos ™ Matrix IR ™:

  • Ρυτίδες
  • Λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και τα άνω χείλη
  • Ανοιχτοί πόροι
  • Ανόμοια υφή και τόνος δέρματος
  • Χαλαρό, θαμπό δέρμα

Πώς εφαρμόζεται η θεραπεία Elos ™ Matrix IR ™ και πόσο διαρκεί η διαδικασία;

Ένα ειδικό, αγώγιμο πήκτωμα εφαρμόζεται στην περιοχή στην οποία θα εφαρμοστεί η θεραπεία και η δροσερή κεφαλή του Matrix IR ™ έρχεται σε επαφή με το δέρμα, επιτρέποντας την εκπομπή των ενεργειών υπέρυθρης ακτινοβολίας και ραδιοσυχνοτήτων στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, αφήνοντας άθικτη την επιδερμίδα.

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι μεταξύ 15 και 40 λεπτών, ανάλογα με το πρόβλημα, την περιοχή και την έκταση της περιοχής στην οποία θα εφαρμοστεί η θεραπεία . Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο ασθενής φορά ειδικά γυαλιά για προστασία από την υπέρυθρη ακτινοβολία και μπορεί να αισθανθεί μια ήπια αίσθηση σαν τσίμπημα ή κάψιμο στην περιοχή που εφαρμόζεται η θεραπεία.

Υπάρχουν αντιδράσεις στη διαδικασία Elos ™ Matrix IR ™ και πόσος είναι ο χρόνος αποθεραπείας;

Αμέσως μετά τη θεραπεία, το δέρμα μπορεί να παρουσιάσει ελαφριά ερυθρότητα, η οποία υποχωρεί μετά από λίγες ώρες. Δεν απαιτείται χρόνος αποκατάστασης, έτσι ώστε οι ασθενείς μπορούν να συνεχίσουν τις συνήθεις καθημερινές τους δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία. Μικρές εκδορές και/ή ξηροδερμία είναι συνήθεις αλλά προσωρινές αντιδράσεις, ειδικά όταν εφαρμοστεί κάποια πιο έντονη  θεραπεία.

Υπάρχουν αντενδείξεις στη θεραπεία;

Δεν επιτρέπονται οι ισχυρές χημικές απολεπίσεις, οι θεραπείες με λέιζερ, αφαιρετικές επεμβάσεις ή αποτρίχωση για τουλάχιστον 10 ημέρες πριν και μετά τη διαδικασία.

Είναι επώδυνη η θεραπεία Elos  Matrix IR ™;

Η θεραπεία δεν είναι επώδυνη, αλλά ο ασθενής μπορεί να αισθανθεί μια ήπια ενόχληση σαν τσίμπημα ή κάψιμο στην περιοχή που εφαρμόζεται η θεραπεία, η οποία μπορεί να ελαχιστοποιηθεί με τη χρήση αναισθητικής κρέμας.

Πότε είναι αισθητά τα αποτελέσματα;

Λίγες μέρες μετά τη θεραπεία, παρατηρείται σημαντική βελτίωση στον τόνο και στην υφή του δέρματος. Για ολοκληρωμένα αποτελέσματα ή βαθύτερες ρυτίδες-αφού ολοκληρωθούν όλες οι συνεδρίες που έχουν συνταγογραφηθεί από τον θεραπευτή σας- απαιτούνται 6 έως 12 εβδομάδες για να γίνουν αισθητά.

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται εξαρτάται από την ένδειξη και την επέκταση του προβλήματος. Συνήθως, απαιτούνται 3 έως 6 συνεδρίες με 1 μήνα ενδιάμεσα των συνεδριών.

Μπορεί το Elos ™ Matrix IR ™ να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, το Matrix IR ™ μπορεί να συνδυαστεί με Μεσοθεραπεία, PRP, Microneedling, Accent RF, Ultraformer HIFU κ.α.

Γιατι

Elos™ Matrix IR™

Η μοναδική, πρωτοποριακή τεχνολογία του Matrix IR ™, συνδυάζει την ενέργεια Υπέρυθρης Ακτινοβολίας με την ενέργεια Ραδιοσυχνοτήτων (RF), σε μια θεραπεία απαράμιλλής τεχνολογίας για τη μείωση των ρυτίδων, τη σύσφιξη του δέρματος και τη βελτίωση της υφής του δέρματος. Αυτή η μέθοδος, η οποία συνδυάζει τις δύο αυτές ενέργειες, εφαρμόζεται με την τεχνολογία Elos ™ και στοχεύει κατευθείαν τον συνδετικό ιστό κάτω από τις γραμμές έντασης και τις ρυτίδες. Το αποτέλεσμα είναι η παραγωγή νέου κολλαγόνου, το οποίο γεμίζει τις ρυτίδες μετά από λίγες μόνο συνεδρίες, χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό παραγωγής φυσικού κολλαγόνου του σώματος.

Ζητηστε ραντεβου

Αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο