Υπηρεσία

FaceTite

Επεξήγηση της διαδικασίας FaceTite:

Ένας σωληνίσκος (ένας πολύ λεπτός καθετήρας) στη συσκευή FaceTite εισάγεται μέσω μιας μικροσκοπικής τομής σε μια δυσδιάκριτη θέση. Η ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων κατευθύνεται με ακρίβεια στη περιοχή θεραπείας, προκαλώντας τη συστολή του δερματικού ιστού και τη σύσφιξη του δέρματος. Η τεχνολογία RFAL κάνει απαλή αναρρόφηση λίπους – κατάλληλη για περιοχές με συσσώρευση λίπους που πρέπει να εξαλειφθεί – και μειώνει σημαντικά τους μώλωπες, το πρήξιμο και τον πόνο.

Το FaceTite είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία, η οποία διαρκεί περίπου 1 έως 1 ½ ώρα και μπορεί να πραγματοποιηθεί με τοπική αναισθησία ή ελαφριά καταστολή παρά με γενική αναισθησία, έτσι το άτομο δεν αισθάνεται δυσφορία. Μετά τη θεραπεία, αναμένεται κάποιο τοπικό πρήξιμο και μώλωπες που σταδιακά υποχωρούν μέσα σε λίγες μέρες.

Πόσος είναι ο χρόνος αποκατάστασης και τι παρενέργειες υπάρχουν;

Ο χρόνος αποκατάστασης ποικίλει σε ατομική βάση, αλλά οι περισσότεροι ασθενείς επιστρέφουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες εντός 5 έως 7 ημερών. Για τις επόμενες 1-2 εβδομάδες μετά τη θεραπεία μπορεί να εμφανιστεί οίδημα, ευαισθησία και μώλωπες που θα υποχωρήσουν σταδιακά.

Πότε είναι αισθητά τα αποτελέσματα;

Η αναδιαμόρφωση και η σύσφιξη του προσώπου παρατηρούνται σχεδόν αμέσως, μόλις το πρήξιμο υποχωρήσει. Τα πλήρη αποτελέσματα εμφανίζονται εντός 3 έως 6 μηνών μετά τη θεραπεία.

Είναι μια ασφαλής διαδικασία;

Η συσκευή FaceTite σχεδιάστηκε από μια διακεκριμένη ομάδα κορυφαίων επιστημόνων και μηχανικών στον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής. Το μηχάνημα περιέχει 5 διαφορετικά επίπεδα ασφάλειας, που ελέγχουν με ακρίβεια την εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων και τη θερμοκρασία που προστατεύει τον ιστό του δέρματος από τυχόν ζημιές. Το μηχάνημα FaceTite είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εργαλείο στα χέρια ενός έμπειρου πλαστικού χειρουργού.

Ενδείξεις για τη θεραπεία FaceTite:

  • Χαλάρωση επιδερμίδας
  • Αλλοιωμένο περίγραμμα προσώπου και σαγονιού
  • Συσσώρευση τοπικού λίπους (π.χ. διπλοσάγονο)

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα και με ποιες θεραπείες άλλες συνδυάζεται το FaceTite;

Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο  και εξαρτώνται από παράγοντες όπως η ηλικία, ο τρόπος ζωής, η γενετική προδιάθεση και η συντήρηση που γίνεται στην πορεία. Γενικά, τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 5 χρόνια και μπορεί να διαρκέσουν πολύ περισσότερο εάν η διαδικασία FaceTite συνδυαστεί με άλλες θεραπείες συντήρησης όπως Accent RF, Ultraformer HIFU, Μεσοθεραπεία PRP κλπ.

Γιατι

FaceTite

Το FaceTite είναι μια θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων νέας γενιάς, μια καινοτομία στην αναδιαμόρφωση προσώπου, σχεδιασμένη για να εξαλείψει το επίμονο λίπος και ταυτόχρονα να επαναπροσδιορίσει το περίγραμμα του προσώπου και να συσφίξει το πρόσωπο και το λαιμό.

Το FaceTite χρησιμοποιεί μια προηγμένη τεχνολογία που ονομάζεται RFAL ™ (RadioFrequency Assisted LipoTightening) για την επίτευξη μιας ασφαλούς, ελάχιστα επεμβατικής αναδιαμόρφωσης του περιγράμματος του προσώπου και του λαιμού με αποτελέσματα ανόρθωσης και σύσφιξης. Το FaceTite είναι μια άνετη και αποτελεσματική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές επεμβατικές μεθόδους με σημαντικά μειωμένο χρόνο αποκατάστασης.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του FaceTite, είναι η ικανότητά του να θερμαίνει βαθιά τον μαλακό ιστό που αναδιαμορφώνεται με ασφάλεια και ακρίβεια, οδηγώντας σε σημαντική σύσφιξη των ιστών και συχνά με σύσφιξη των μαλακών ιστών έως και 40%. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα όμορφα σμιλεμένο πρόσωπο, που φαίνεται πιο νεανικό και σφριγηλό.

Ζητηστε ραντεβου

Αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο

11 + 7 =