Η ντουλάπα σας δεν πρέπει να είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεται την προσοχή σας αυτό το φθινόπωρο. Χρειάζεται και το δέρμα σας επιπλέον φροντίδα! Ο καλύτερος τρόπος για να το φροντίσετε; Μα να κάνετε μια επαγγελματική θεραπεία βεβαίως. Ή δύο. Ή ίσως περισσότερες! Όχι μια οποιαδήποτε θεραπεία. Πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τη θεραπεία ή τις θεραπείες που θα κάνετε με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες και στόχους. Το δέρμα σας χρειάζεται βοήθεια για να ξεπεράσει όλες τις βλάβες που έχει υποστεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και για να προετοιμαστεί για τον επερχόμενο χειμώνα.

Αλλά για να το κάνετε αυτό, πρέπει πραγματικά να καταλάβετε τι πραγματικά χρειάζεται το δέρμα σας. Το οποίο μπορεί να είναι κάτι πολύ περισσότερο από ότι νομίζετε ή από ότι μπορεί να δείτε με γυμνό μάτι. Μόνο κάποιος επαγγελματίας μπορεί να σας βοηθήσει να διαγνώσετε ορθά τον τύπο του δέρματος σας και να προσδιορίσετε πιο ορθά τις ανάγκες σας. Πολύ συχνά κάνουμε λάθος τόσο ως προς τον τύπο όσο και προς τις ανάγκες του δέρματός μας. Μια επαγγελματική ανάλυση του τύπου του δέρματος και των αναγκών σας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα σας για να παραμείνει υγιής. Ένας επαγγελματίας έχει τις γνώσεις και τα εργαλεία για να αναλύσει και να προσαρμόσει τις θεραπείες στις ανάγκες του δέρματός σας. Στο ideal Aesthetics χρησιμοποιούμε την ανάλυση δέρματος VISIA για να σας βοηθήσουμε να εκτιμήσετε τις ανάγκες σας σωστά. Το VISIA χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία και για μια εις βάθος ανάλυση δέρματος η οποία μπορεί να δει και το μέλλον του δέρματός σας. Ναι, η ανάλυση δέρματος VISIA μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε το μέλλον του δέρματός σας! Όταν λοιπόν εκτιμήσετε τις ανάγκες σας ορθά, είναι πιο εύκολο να τις ευθυγραμμίσετε με τους στόχους σας και να αποφασίσετε ποιες θεραπείες είναι καλύτερες για εσάς.

Οι επαγγελματικές θεραπείες μπορούν να σας βοηθήσουν να επιδιορθώσετε τις ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Για παράδειγμα, η ελεγχόμενη απολέπιση διασπά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος στο εξωτερικό στρώμα, επιτρέποντας στις επαγγελματίες συμβούλους μας να θεραπεύσουν τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Αυτό επιτρέπει στα κύτταρα να αναγεννηθούν και να σας δώσουν μια νέα λάμψη. Αυτή η εποχή είναι ιδανική για επαγγελματικές θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές και να το προετοιμάσετε για την εποχιακή αλλαγή και τον επερχόμενο χειμώνα, για να μην αναφέρουμε τις επικείμενες διακοπές!

Τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος και οι θεραπείες που χρησιμοποιείτε στο σπίτι μπορεί να είναι αρκετά αποτελεσματικές όταν χρησιμοποιούνται σωστά. Ωστόσο, δεν θα σας δώσουν τα ίδια αποτελέσματα με τις επαγγελματικές θεραπείες. Λάβετε υπόψη ότι οι επαγγελματίας έχουν πρόσβαση σε μηχανήματα, εργαλεία και ενεργά συστατικά επαγγελματικής ποιότητας που μπορούν να εισχωρήσουν πιο βαθιά στο δέρμα σας και να επιφέρουν πολύ ταχύτερα και καλύτερα αποτελέσματα. Τα ίδια αυτά επαγγελματικά προϊόντα, αν χρησιμοποιηθούν λάθος (από έναν πελάτη στο σπίτι), θα μπορούσαν να προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα αντί να κάνουν καλό και πιθανών να βλάψουν το δέρμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα περισσότερα από τα προϊόντα αυτά δεν διατίθενται προς πώληση σε μη επαγγελματίες.

Και το καλύτερο; Οι επαγγελματικές περιποιήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε πραγματικά, Οι επαγγελματίες γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν ορθά τον επαγγελματικό εξοπλισμό και προϊόντα, αλλά έχουν επίσης τη δυνατότητα να σας παρέχουν μια χαλαρωτική και πολυτελή εμπειρία για να αναζωογονήσουν το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Το δέρμα σας είναι σίγουρα έτοιμο για μια επαγγελματική θεραπεία. Εσείς δεν είστε;