Πολλοί από εσάς πιθανόν να πιστεύετε ότι μια περιποίηση προσώπου είναι μια πολυτέλεια που πρέπει να απολαμβάνετε μία φορά στο τόσο, συνήθως σε σημαντικές περιπτώσεις όπως γενέθλια ή γάμους. Θα ήταν καλό λοιπόν να μάθετε ότι οι συχνές περιποιήσεις προσώπου είναι σημαντικές για το δέρμα σας. Για να είμαστε πιο σαφείς, οι συχνές περιποιήσεις προσώπου είναι εξαιρετικά σημαντικές για τη διατήρηση της καλής υγείας και της νεανικότητας του δέρματός σας ενώ συμβάλλουν και στη γενικότερη σωματική και ψυχική σας ευεξία.

Όταν αναφερόμαστε σε περιποίηση προσώπου, εννοούμε κάτι πολύ περισσότερο από αυτή που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι. Μια περιποίηση προσώπου δεν είναι απλά η εφαρμογή μιας μάσκας μαζί με μερικά αγγούρια στα μάτια σας και κάποια ενυδατική κρέμα στο τέλος της όλης διαδικασίας. Μια πραγματική περιποίηση προσώπου μπορεί να γίνει μόνο από κάποιο επαγγελματία και περιλαμβάνει πρώτα και κύρια μια ανάλυση δέρματος για να εκτιμηθούν οι πραγματικές ανάγκες του δέρματος σας. Μια επαγγελματική περιποίηση προσώπου περιλαμβάνει επίσης απολέπιση που καθαρίζει βαθιά τους πόρους και όχι μόνο τις ακαθαρσίες που μπορείτε να δείτε με γυμνό μάτι, μάσκα, ενυδατική κρέμα και τόνερ γεμάτα ενεργά συστατικά που θα κάνουν θαύματα για το δέρμα σας. Περιλαμβάνει επίσης μασάζ προσώπου που θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται πιο υγιές, νεότερο με σημαντικά βελτιωμένη υφή και τόνο. Οι συχνές περιποιήσεις προσώπου μπορούν να καθυστερήσουν τα σημάδια γήρανσης, να εξαλείψουν τα μαύρα στίγματα, να αυξήσουν την παραγωγή κολλαγόνου, να βελτιώσουν την ελαστικότητα του δέρματος και να χαρίσουν στο δέρμα σας μια υγιή λάμψη. Για να μην αναφέρουμε ότι μια περιποίηση προσώπου θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και θα ενισχύσει την αυτοεκτίμησή σας.

Θα ήταν καλό να αρχίσετε να σκέφτεστε τις περιποιήσεις προσώπου ως μέρος της ρουτίνας καθαρισμού του προσώπου σας. Μια και το πρόσωπό σας είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει κάποιος, γιατί να μην το διατηρείτε σε όσο καλύτερη κατάσταση μπορείτε; Ίσως να μην έχετε συνειδητοποιήσει ότι η φροντίδα του δέρματός σας είναι εξίσου σημαντική με το να κάνετε μια ισορροπημένη διατροφή, να ασκείστε τακτικά και να απολαμβάνετε αρκετό ύπνο. Το υγιές δέρμα είναι η πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού μας ενάντια στα βακτήρια και τις ασθένειες, επομένως η φροντίδα του είναι εξαιρετικά σημαντική. Τώρα, μπορεί να αναρωτηθείτε γιατί χρειάζεστε συχνές περιποιήσεις προσώπου. Επειδή το πρόσωπό σας είναι η μία περιοχή του σώματός σας που είναι πάντα εκτεθειμένη στα στοιχεία της φύσης όπως ο ήλιος, η θερμότητα, ο άνεμος και το κρύο. Ειδικά με την αλλαγή των εποχών κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου έτους, το δέρμα πρέπει να προσαρμοστεί στις καιρικές αλλαγές, τις αλλαγές της διατροφής και πολλά άλλα. Γι’ αυτό χρειάζεται πρόσθετη προσοχή για να φαίνεται λαμπερό και νεανικό. Επίσης, οι συχνές περιποιήσεις προσώπου βοηθούν τα προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας σας να λειτουργήσουν καλύτερα επειδή προετοιμάζουν το δέρμα σας για να απορροφήσει όλα τα ισχυρά θρεπτικά συστατικά που περιέχουν.

Για να διατηρήσετε το δέρμα σας όμορφο, είναι σημαντικό να απολαμβάνετε μια περιποίηση προσώπου το μήνα. Εκτός και αν σας συμβουλέψει αλλιώς κάποιος ειδικός, δεν πρέπει να κάνετε πιο συχνά επειδή μπορεί να βλάψει το δέρμα σας αντί να το βοηθήσει. Φυσικά, στο διάστημα μεταξύ των μηνιαίων περιποιήσεων είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε καθημερινά το δέρμα σας, να πλένετε το πρόσωπό σας και να χρησιμοποιείτε ενυδατική κρέμα και αντηλιακή προστασία. Ειδικά σε μια χώρα όπως η Κύπρος, όπου ο ήλιος είναι πολύ δυνατός καθ’ όλη της διάρκεια του χρόνου.

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές προσώπου από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε όπως ένας deep cleansing facial, ένα hydrating facial, ένα Hydrafacial, ένα DF machine facial και πολλά άλλα. Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές περιποιήσεις προσώπου που συχνά καταντά δύσκολο να επιλέξετε ποια είναι η καλύτερη για σας, έτσι δεν είναι; Πρέπει να επιλέξετε την περιποίηση που θα κάνετε βάσει του τύπου δέρματος που έχετε και τις προσωπικές σας ανάγκες. Για το λόγο αυτό, μια ανάλυση δέρματος καθώς και η συμβουλή κάποιου επαγγελματία είναι τα απαραίτητα συστατικά πριν επιλέξετε την περιποίηση προσώπου που θα κάνετε καθώς και τι προϊόντα θα ήταν καλό να χρησιμοποιείτε στο σπίτι.

Θα σας ενδιέφερε να μάθετε ποια θεραπεία είναι η πιο κατάλληλη για εσάς; Καλέστε μας σήμερα για να κλείσετε ραντεβού για μια δωρεάν ανάλυση δέρματος και θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε τι πραγματικά χρειάζεται το δέρμα σας!