Το Φθινόπωρο είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να περιποιηθείτε το δέρμα σας και να αποκτήσετε μια φρέσκια, υγιή λάμψη εγκαίρως για τις γιορτές! Αλλά με τόσες πολλές επαγγελματικές θεραπείες διαθέσιμες, ίσως να αναρωτιέστε ποια είναι η πιο κατάλληλη για εσάς. Ε λοιπόν, μην ανησυχείτε! Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Απλά ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μας πιο κάτω, γιατί σας τις συστήνουμε και γιατί είναι κατάλληλες για αυτή τη χρονική περίοδο. Με λίγες προσαρμογές στην καθημερινή φροντίδα του δέρματος σας σε συνδυασμό με κάποιες επαγγελματικές θεραπείες προσώπου, το δέρμα σας θα αποκτήσει μια όμορφη, υγιή λάμψη καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών.

Microneedling: Μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία με καταπληκτικά αποτελέσματα.

Το Microneedling είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία κατά την οποία χρησιμοποιείται dermapen ή dermroller με πολύ λεπτές, μικροσκοπικές βελόνες για να τρυπήσει το εξωτερικό στρώμα του δέρματος και δεν είναι ιδιαίτερα επώδυνη. Οι μικροτραυματισμοί που δημιουργούν οι βελόνες προάγουν τη διαδικασία επούλωσης του δέρματος, η οποία οδηγεί στη δημιουργία αυξητικών παραγόντων που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Οι μικροτραυματισμοί αυτοί κάνουν το δέρμα σας να απορροφά πιο αποτελεσματικά και την εξατομικευμένη  φόρμουλα που χρησιμοποιείται στη θεραπεία να διεισδύει πιο βαθιά.

Μετά τη θεραπεία το δέρμα σας θα φαίνεται απλά καταπληκτικό, πιο σφριγηλό και πιο υγιές. Το microneedling διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνει την εμφάνιση των πόρων, των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, βοηθά τη σύσφιξη του δέρματος και ξεθωριάζει τα επιφανειακά σημάδια όπως τις ουλές ακμής. Αυτή η θεραπεία είναι γρήγορη, δεν χρειάζεται χρόνο αποκατάστασης, δεν είναι επώδυνη και οι όποιες παρενέργειες είναι ελάχιστες. Το καλύτερο είναι ότι τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν μέχρι και ένα χρόνο και όχι μόνο για τις γιορτές!

Ultraformer HIFU: Μη χειρουργική ανύψωση δέρματος και σύσφιξη του δέρματος

Το Ultraformer HIFU είναι μια πάρα πολύ δημοφιλής, μη επεμβατική θεραπεία η οποία μπορεί να ανορθώσει και να συσφίξει το δέρμα του προσώπου και του λαιμού. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και την αναγέννηση του δέρματος, προσφέροντας σύσφιξη και ανόρθωση με μακροχρόνια αποτελέσματα τα οποία βελτιώνονται συνεχώς για μήνες μετά τη θεραπεία. Το Ultraformer HIFU βελτιώνει αισθητά τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες, τους μεγάλους πόρους και τον ανομοιογενή τόνο και υφή του δέρματος. Αυτή η ασφαλής, άνετη και εξαιρετικά γρήγορη θεραπεία δεν επηρεάζει καθόλου την επιφάνεια του δέρματος, επομένως δεν απαιτεί χρόνο αποκατάστασης και το δέρμα σας θα είναι πιο υγιές, πιο δυνατό και πιο νεανικό χωρίς καμία δραστική αλλαγή. Ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για τις γιορτές!

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία: Ασφαλής, μη επεμβατική θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα

Η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία είναι μια ασφαλής, μη επεμβατική τεχνική κατά την οποία διάφορα αναγκαία, θρεπτικά συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ, τα πεπτίδια και οι βιταμίνες εισάγονται στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, το οποίο είναι υπεύθυνο για την θρέψη και την υποστήριξη του δέρματος. Η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία πραγματικά θα ξαναζωντανέψει το δέρμα σας και θα αφαιρέσει τα πρώτα σημάδια της γήρανσης συμπεριλαμβανομένων των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων έκφρασης. Δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας, έτσι μπορείτε να την προγραμματίσετε ακόμη και λίγες μέρες πριν τις γιορτές και να απολαύσετε τα άμεσα αποτελέσματα – βαθιά ενυδάτωση, θρέψη, σύσφιξη, φωτεινότητα, μείωση των ρυτίδων και ένα πιο υγιές δέρμα.