Υπηρεσια

Laser Hair Removal

Sitting Female model

Η ideal Aesthetics εισήγαγε τη νέα επαναστατική τεχνολογία για να δώσει ένα οριστικό τέλος στο ξύρισμα, το κερί και το τσιμπιδάκι. Πρόκειται για μία μη επεμβατική και αποτελεσματική θεραπεία laser, που επιφέρει μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας και μακροπρόθεσμη αποτρίχωση – οπουδήποτε στο σώμα.

Χάρη στο νέο ανώδυνο Pain Free, Hair FreeTMσύστημα laser SopranoXLπαρέχεται μια πραγματικά καινοτόμος θεραπεία που αφαιρεί την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα γρηγορότερα, πιο άνετα και με λιγότερες επισκέψεις.

Με την πατενταρισμένη τεχνολογία In-MotionTM του SopranoXL, ακόμη και οι πιο ευαίσθητες περιοχές μπορούν εύκολα να θεραπευτούν χωρίς τη γνωστή ταλαιπωρία που προκαλούν τα υπόλοιπα συστήματα. Η τεχνολογία αυτή θερμαίνει βαθμιαία το θύλακα της τρίχας στο στρώμα της υποδερμίδας του δέρματος, έτσι ώστε πλέον να μην μπορεί να αναπαραχθεί νέα τρίχα. Παράλληλα, δεδομένου ότι το laser είναι συνεχώς εν κινήσει, θεραπεύεται μια πολύ μεγαλύτερη περιοχή γρηγορότερα και ευκολότερα από ποτέ.

Το SopranoXL είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανόμενου του μαυρισμένου από τον ήλιο δέρματος και είναι ουσιαστικά ανώδυνο. Επιπλέον, τα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

Ζητηστε ραντεβου

Αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο