Δεν είναι μυστικό ότι καθώς μεγαλώνουμε, το σώμα μας παράγει ελαστίνη και κολλαγόνο με πολύ πιο αργό ρυθμό, το οποίο είναι και ο λόγος πίσω από τη θαμπή χροιά, τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και το χαλαρό δέρμα. Συγκεκριμένα, από την ηλικία των 25 ετών, οι ινοβλάστες – τα κύτταρα νεότητας του δέρματος – αρχίζουν να γίνονται λιγότερο δραστήρια, οδηγώντας σε χαμηλότερη παραγωγή ελαστίνης, κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος. Το LPG Endermolift ™ είναι μια 100% φυσική θεραπεία που επιδιορθώνει το δέρμα από μέσα προς τα έξω για να σβήσει τα σημάδια γήρανσης. Προσφέρει άμεσα αποτελέσματα αμέσως μετά την πρώτη κιόλας  συνεδρία, χαρίζοντας σας μια υγιή λάμψη και φυσική ανόρθωση.

After years of experience and advanced scientific research, LPG® designed the Endermolift™, which is proven to reawaken your sleeping youth cells, and radically reverse your skin’s natural ageing process. The patented LPG® treatment head uses micro-pulses over the entire face and neck to naturally rejuvenate the skin from within, by boosting the natural synthesis of essential rejuvenating substances such as elastin, collagen and hyaluronic acid.

Μετά από χρόνια εμπειρίας και προηγμένης επιστημονικής έρευνας, το LPG® σχεδίασε το Endermolift ™, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι αναζωογονεί τα κύτταρα νεότητας και αναστρέφει ριζικά τη φυσική διαδικασία γήρανσης του δέρματός σας. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κεφαλή επεξεργασίας LPG®, χρησιμοποιεί μικρο-παλμούς σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό για να αναζωογονήσει φυσικά το δέρμα από μέσα, ενισχύοντας τη φυσική σύνθεση βασικών ανανεωτικών ουσιών όπως η ελαστίνη, το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ.

Αυτή η θεραπεία προσφέρει απαλή απολέπιση, οξυγονώνει τους ιστούς και ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία για να εξομαλύνει την επιδερμίδα. Η περιποίηση προσώπου LPG Endermolift ™ μπορεί να μειώσει τις ρυτίδες, τα πόδια της χήνας, το λίπος και το διπλό πηγούνι, να βελτιώσει την εμφάνιση των πόρων και των λεπτών γραμμών, να συσφίξει και να κάνει το δέρμα πιο λαμπερό και νεανικό. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι οι έρευνες έχουν δείξει ότι αυξάνει τη φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος των κυττάρων σας έως και 80% και την παραγωγή ελαστίνης έως και 46%. Όχι μόνο αυτό, τα αποτελέσματα κάθε επόμενης συνεδρίας προστίθενται σε αυτά τις προηγούμενης και με αυτό τον τρόπο ‘γεμίζουν’ οι ρυτίδες, η επιδερμίδα γίνεται πιο ομοιόμορφη και επιδιορθώνεται το περίγραμμα.

Και όλα αυτά γίνονται με τρόπο μη-χειρουργικό, μη-επεμβατικό, ασφαλή, και γρήγορο, χωρίς χρόνο αποκατάστασης. Δεν είναι λοιπόν καθόλου περίεργο ότι αυτό είναι το μυστικό όπλο των σταρ του Χόλυγουντ και των διασημοτήτων σε όλο τον κόσμο, αφού αποτελεί τη τέλεια θεραπεία για την πρόληψη και επιδιόρθωση των σημαδιών γήρανσης και την αποκατάσταση της νεανικής λάμψης σας άμεσα.