Υπηρεσια

LPG Endermolift™

Ενδείξεις για θεραπεία με LPG Endermolift ™: 

  • Ρυτίδες
  • Χαλαρή επιδερμίδα στο πρόσωπο και το λαιμό
  • Περιοφθαλμικές ρυτίδες
  • Περιστοματικές γραμμές και ρυτίδες έκφρασης
  • Πρησμένα μάτια και μαύροι κύκλοι
  • Απώλεια περιγράμματος προσώπου και σιαγόνας
  • Κουρασμένο και χαλαρό δέρμα

Το σύστημα LPG Endermolift ™ είναι εγκεκριμένο από το FDA για την  ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Γιατι

LPG Endermolift™

Η αποκλειστική τεχνική του Endermolift ™ βασίζεται πάνω σε μια καινοτόμο, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφεύρεση από την κορυφαία Γαλλική εταιρεία LPG, η οποία δεν μπορεί να αντιγραφεί από οποιοδήποτε άλλο σύστημα παγκοσμίως.

Το Endermolift ™ είναι μια 100% φυσική, μη επεμβατική και εντελώς απολαυστική διαδικασία αναζωογόνησης για το πρόσωπο και το λαιμό που διεγείρει μηχανικά τις ίνες κολλαγόνου.

Με κάθε χρόνο που περνά, τα αποθέματα κολλαγόνου ενός ατόμου μειώνονται και το δέρμα χάνει την πυκνότητα, τη λάμψη, την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του, ενώ σταδιακά λεπταίνει και χαλαρώνει. Αυτή η αποκλειστική τεχνική αντιγήρανσης της LPG, στοχεύει όλες τις στοιβάδες του δέρματος σε μια φυσική διαδικασία διέγερσης του δερματικού ιστού. Οι κεφαλές Endermolift ™ εφαρμόζουν μηχανικούς παλμούς και μικρο-δονήσεις, εξομαλύνοντας τα σημάδια της γήρανσης, διεγείροντας και ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, αποκαθιστώντας τη σφριγηλότητα και τη λάμψη του δέρματος για μια πιο νεανική εμφάνιση.

Η επεξεργασία LPG Endermolift ™ είναι πολύ χαλαρωτική και εντελώς ανώδυνη. Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από το πρόβλημα που υπάρχει και κυμαίνεται μεταξύ 20 και 40 λεπτών.

Ένα τυπικό πρόγραμμα θεραπείας αποτελείται συνήθως από 12 συνεδρίες, με τουλάχιστον 2 συνεδρίες την εβδομάδα, αλλά ο συνολικός αριθμός συνεδριών διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου.

Ζητηστε ραντεβου

Αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο