Υπηρεσια

LPG Endermologie®

Ενδείξεις για λιπομασάζ LPG Endermologie®:

Τα πολλαπλά ενσωματωμένα προγράμματα LPG Endermologie® επιτρέπουν μια πληθώρα εξατομικευμένων πρωτοκόλλων που αντιμετωπίζουν πολλά ταυτόχρονα προβλήματα όπως:

 • Υδατική κυτταρίτιδα
 • Λιπώδης κυτταρίτιδα
 • Ινώδη κυτταρίτιδα
 • Τοπικό λίπος
 • Δερματική χαλάρωση
 • Κατακράτηση υγρών
 • Συσσώρευση τοξινών

Είναι επώδυνο το λιπομασάζ LPG Endermologie®;

Η θεραπεία είναι μια εξαιρετικά εξατομικευμένη, άνετη διαδικασία που δεν είναι καθόλου οδυνηρή.

Πότε είναι αισθητά τα αποτελέσματα του LPG Endermologie®;

Το λιπομασάζ LPG Endermologie® προσφέρει γρήγορα και δραστικά αποτελέσματα ενώ εύκολα επιτυγχάνει μια βελτιωμένη σιλουέτα, απαλότερη υφή του δέρματος και σφριγηλότητα με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο.

Η τεχνολογική εξέλιξη του συστήματος και η εφαρμογή ενός ιδιαίτερα εξατομικευμένου προγράμματος θεραπείας μπορεί να επιτύχει:

 • Επανατοποθέτηση του λίπους
 • Μείωση του μεγέθους των λιποκυττάρων
 • Λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση
 • Μείωση της περιφέρειας της ζώνης θεραπείας
 • Εξομάλυνση της κυτταρίτιδας
 • Σύσφιξη και τόνωση

Το μηχανικό μασάζ μειώνει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς που είναι υπεύθυνοι για τη σύσφιξη και την ελαστικότητα του δέρματος. Το περίγραμμα του σώματος επαναπροσδιορίζεται, ενώ το δέρμα αισθάνεται και φαίνεται πιο υγιές και απαλό.

Με ποιες άλλες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί το LPG Endermologie®;

Σε γενικές γραμμές, το LPG Endermologie® προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα. Σε ορισμένες δύσκολες περιπτώσεις, όπως η εκτεταμένη και πολύ ινώδης κυτταρίτιδα, το σκληρό λίπος ή το πολύ χαλαρό δέρμα, είναι καλύτερο να συνδυαστεί με Accent RF, Coolsculpting, Velashape και ενέσιμη μεσοθεραπεία.

Είναι πιο αποτελεσματικό το λιπομασάζ LPG Endermologie® από την άσκηση;

 Η άσκηση στοχεύει τους μυς και διεγείρει τις φυσικές διαδικασίες μείωσης του λίπους, ως εκ τούτου είναι αναντικατάστατη για το μεταβολισμό και τη συνολική υγεία και τον τόνο του σώματος. Η άσκηση δεν προσφέρει πολλά για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας, οπότε το λιπομασάζ LPG Endermologie® είναι πιο αποτελεσματικό. Για να επιτύχετε τα ιδανικά αποτελέσματα στη μείωση του σωματικού βάρους, τον τονισμό του σώματος και τη διαμόρφωση του περιγράμματος, ένας συνδυασμός άσκησης και λιπομασάζ LPG Endermologie® είναι ασύγκριτος.

Μπορεί το LPG Endermologie® να βοηθήσει στην απώλεια βάρους;

Το λιπομασάζ LPG Endermologie® αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, την κατακράτηση υγρών, το τοπικό λίπος, επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του σώματος, αυξάνει την σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.

Παρόλο που τα αποτελέσματα είναι πολύ αισθητά και εντυπωσιακά, η μείωση του λίπους που επιτυγχάνεται είναι τοπική και δεν προσφέρει σημαντική απώλεια βάρους. Ωστόσο, η θεραπεία μαζί με ένα επαγγελματικό σχέδιο ορθής διατροφής σε συνδυασμό με αερόβια άσκηση αποτελούν ένα εξαιρετικό εργαλείο για να βοηθηθούν τους ασθενείς να επιτύχουν τους στόχους που έχουν θέση για απώλειας βάρους.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Προτείνονται τουλάχιστον 2 συνεδρίες την εβδομάδα, ενώ ο συνολικός αριθμός συνεδριών εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος και την ένδειξη για θεραπεία. Συνήθως απαιτούνται γύρω στις 12-20+ συνεδρίες.

Γιατι

LPG Endermologie®

Η διαδικασία λιπομασάζ LPG Endermologie® είναι μια αποκλειστική, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνική, σχεδιασμένη από την κορυφαία γαλλική εταιρεία LPG Endermologie και είναι 100% φυσική, ανώδυνη και αποτελεσματική τεχνική σμίλευσης του περιγράμματος του σώματος.

Αυτή η κλινικά αποδεδειγμένη και ευρέως δημοφιλής τεχνική συνδυάζει μηχανικό μασάζ με αναρρόφηση μέσω της χρήσης μιας ειδικής κεφαλής. Η χειροκίνητη κεφαλή εφαρμόζεται πάνω στο σώμα – ακολουθώντας ένα εξαιρετικά εξατομικευμένο πρωτόκολλο – και ενώ κάνει μασάζ στο δέρμα, ένας ειδικός κύλινδρος μασάζ αναρροφά το δέρμα μαζί με τον μαλακό ιστό. Ο μηχανικός χειρισμός του δερματικού ιστού βοηθά στην αποσυμφόρηση του λεμφικού συστήματος, ενεργοποιεί βαθιές βιολογικές διεργασίες που δρουν στην απελευθέρωση των λιποκυττάρων και αναπαράγει τους ινοβλάστες για να διεγείρουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Το λιπομασάζ LPG Endermologie® έχει πολλαπλά οφέλη για το σώμα καθώς μειώνει την κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος, βελτιώνει το συνολικό σχήμα του σώματος, συσφίγγει το δέρμα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει την κατακράτηση υγρών και μειώνει/αποτρέπει τη συσσώρευση τοξινών.

Ζητηστε ραντεβου

Αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο