Έχετε ξανακούσει για το Neauvia Rigen Mask Treatment; Ίσως να έχετε ακούσει, αλλά το πιθανότερο είναι πως όχι. Έτσι, αν δεν έχετε ξανακούσει για αυτή τη θεραπεία προσώπου, ένα πράγμα πρέπει να ξέρετε. Το Neauvia Rigen Mask Treatment δεν είναι μία από αυτές τις υπερβολικά διαφημιζόμενες θεραπείες που υπόσχονται πολλά και προσφέρουν πολύ λίγα. Στην πραγματικότητα, υπόσχεται πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που κάνει! Έτσι, μαντέψατε σωστά – αν τη δοκιμάσετε σίγουρα θα την αγαπήσετε!

Το Neauvia Rigen Mask Restore System είναι ένα μοναδικό, επαγγελματικό σύστημα που ενεργοποιεί τη βιολογική διαδικασία ανανέωσης του δέρματος σε κυτταρικό επίπεδο, ενώ κάνει απαλή απολέπιση και αποκαθιστά τις βασικές θρεπτικές ουσίες που το δέρμα έχει τόση ανάγκη. Η μάσκα περιέχει αυξητικούς παράγοντες, υαλουρονικό οξύ και είναι εμπλουτισμένη με φυτικά εκχυλίσματα, τα οποία έχουν καλμαντική και αντιφλεγμονώδη δράση και μειώνουν έτσι κάποιο πιθανό ερεθισμό. Στη συνέχεια, η μάσκα αυτή εμπλουτίζεται και με ένα εξατομικευμένο μίγμα το οποίο περιέχει ενεργά συστατικά. Αυτό το σύστημα μας δίνει την ευκαιρία να προσαρμόσουμε πλήρως τις θεραπείες ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, οι οποίες μπορεί να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου!

Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων επιτυγχάνεται με μια ειδικά επιλεγμένη σειρά οξέων (peel vials εμπλουτισμένα με αυξητικούς παράγοντες) τα οποία απολεπίζουν  απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος εν συνεργεία με διάφορα δραστικά συστατικά ενυδάτωσης και αναγέννησης (active vials). Αυτή η θεραπεία έχει αναπτυχθεί μόνο για επαγγελματική χρήση και ανάλογα με τις ατομικές σας ανάγκες, οι γιατροί επιλέγουν και αναμειγνύουν τα ανάλογα συστατικά με τη μάσκα, παρέχοντας έτσι μια αποτελεσματική και εξατομικευμένη θεραπεία για κάθε ασθενή.

Αυτό βοηθά στην ομαλοποίηση της διαδικασίας ανανέωσης της επιδερμίδας, στην αποκατάσταση της ισορροπίας της υδρολιπιδικής ασπίδας του δέρματος και στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Το Neauvia Rigen Mask Restore System καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης και την ακμή, εξαλείφει τις λεπτές γραμμές, προσφέρει σύσφιξη και προστατεύει τα κύτταρα από τη φωτογήρανση. Επιπλέον, η θεραπεία αυτή ενυδατώνει, αναζωογονεί και φωτίζει το δέρμα, εξομαλύνει τις ρυτίδες ενώ βελτιώνει σημαντικά τον τόνο και την υφή του δέρματος.

Αυτό το εκπληκτικό σύστημα δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία, απολέπιση ή μάσκα! Παρέχει ορατά αποτελέσματα τα οποία είναι εμφανή εντός 2 ωρών μετά τη θεραπεία και στοχεύει όλες τις ανάγκες του δέρματος σας τόσο επιφανειακά όσο και σε βάθος. Το σύστημα αυτό είναι φυσικό και απαλό, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί τον μηχανισμό αναγέννησης των κυττάρων, βελτιώνει την επιδερμίδα, χαρίζει λάμψη και συσφίγγει το δέρμα.