Αχ, αυτή η φευγαλέα λάμψη του ηλιοκαμένου δέρματος! Την θέλουμε όλοι και προσπαθούμε να την αποκτήσουμε περνώντας ώρες στην παραλία – συνήθως με και μερικές φορές χωρίς προστασία! Πλέον καλοκαιρινή διασκέδαση έχει τελειώσει επίσημα και ο χειμώνας ετοιμάζετε να κάνει την εμφάνιση του, είναι καιρός να προετοιμάσετε το δέρμα σας για να αντιμετωπίσει τους επόμενους μήνες. Εσείς μπορεί να αισθάνεστε εντελώς χαλαροί και ισορροπημένοι μετά τις καλοκαιρινές σας διακοπές, αλλά πιθανώς το δέρμα σας αισθάνεται διαφορετικά. Αυτός όμως δεν είναι λόγος για να πανικοβληθείτε! Υπάρχουν ένα-δύο πράγματα που μπορείτε να κάνετε, ώστε το δέρμα σας να νιώσει όσο καλά όσο νιώθετε εσείς!

Βήμα πρώτο, απολέπιση. Μετά από μήνες συνεχούς έκθεσης στον ήλιο, χρήσης αντηλιακών υψηλής προστασίας SPF και συχνής έκθεση σε χλώριο και air-condition, το δέρμα σας είναι αναμφισβήτητα πιο ξηρό, πιο τραχύ, πιο θαμπό και γενικά πιο αδύναμο. Επιπλέον, η υπεριώδης ακτινοβολία προκαλεί την εμφάνιση ελεύθερων ριζών και εξασθενεί τις ίνες κολλαγόνου που υποστηρίζουν το δέρμα σας. Μπορεί επίσης να έχετε αποκτήσει κάποιες μικρές σκούρες κηλίδες. Μια απολέπιση, είτε γίνεται από κάποιο δερματολόγο ή αισθητικό είτε γίνεται στο σπίτι, διεγείρει τη ροή του αίματος και προωθεί έτσι την αναγέννηση του δέρματός σας. Στη συνέχεια, το δέρμα είναι πολύ πιο δεκτικό, και επιτρέπει στα δραστικά συστατικά να διεισδύσουν καλύτερα. Ο καλύτερος τρόπος για να φροντίσετε το ευπαθές δέρμα σας μετά το καλοκαίρι είναι να κάνετε μια απαλή και ταυτόχρονα εξαιρετικά αποτελεσματική απολέπιση με PRX-T33 αντί να προσπαθήσετε να κάνετε κάποιου είδους απολέπιση στο σπίτι. Αυτή η νέα μέθοδος βιοανάπλασης είναι πιο απαλή και θα χαρίσει στο ευαίσθητο δέρμα σας μια επαγγελματική, ελεγχόμενη και αποτελεσματική απολέπιση χωρίς να χρειάζεται χρόνος αποκατάστασης.

Μετά την απολέπιση είναι ώρα για ενυδάτωση. Ελπίζω βέβαια ότι δώσαμε αρκετή έμφαση στο πόσο σημαντική είναι η απολέπιση πριν από την ενυδάτωση. Δεν θα θέλατε να σπαταλήσετε άδικα όλες αυτές τις ακριβές ενυδατικές κρέμες και ορούς που χρησιμοποιείτε γιατί δεν μπορούν να διεισδύσουν στο νεκρό στρώμα κυττάρων του δέρματος για να θεραπεύσουν το δέρμα από κάτω. Μετά το καλοκαίρι, το δέρμα σας σίγουρα χρειάζεται απεγνωσμένα ενυδάτωση για να μπορέσει να λειτουργήσει ορθά και μια ιδιαίτερα θρεπτική θεραπεία προσώπου είναι η κατάλληλη επιλογή. Τα ενεργά συστατικά όχι μόνο θα θρέψουν και θα εξομαλύνουν το δέρμα σας, αλλά θα αποκαταστήσουν και την ακτινοβολία του. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε ένα εξατομικευμένο DF Machine Facial ή Hydrafacial. Το αφυδατωμένο δέρμα σας θα σας είναι ευγνώμον για αυτό! Τα εμπλουτισμένα με θρεπτικά συστατικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο DF Machine Facial και στο Hydrafacial όχι μόνο θα βοηθήσουν στην απόφραξη των πόρων, και στην πρόληψη επικείμενων φλεγμονών αλλά και θα θρέψουν και θα εξομαλύνουν το δέρμα σας, θα αποκαταστήσουν την ακτινοβολία  και την ορθή λειτουργία του. Και βέβαια οι κρέμες και οι οροί που χρησιμοποιείτε θα αξιοποιηθούν ορθά και το δέρμα σας θα απολαύσει τα πραγματικά οφέλη που μπορούν να του προσφέρουν!

Αυτές οι τρεις απίστευτα ευεργετικές θεραπείες μπορούν να γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα και μπορείτε να τις επαναλάβετε όσο συχνά θέλετε. Και φυσικά, οι τρεις αυτές θεραπείες μπορούν να προσαρμοστούν στις δικές σας προσωπικές ανάγκες! Το αποτέλεσμα? Θα νιώσετε αναζωογονημένοι, θα φαίνεστε πιο νέοι και το δέρμα σας θα είναι ενυδατωμένο, πλήρως ανανεωμένο και περιποιημένο στην τελειότητα!