Υπηρεσιες

Προσώπου

Female model touching her cheek

Ultraformer HIFU

Το Ultraformer HIFU αποτελεί μια πραγματική καινοτομία στον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής, προσφέροντας μια εναλλακτική προσέγγιση στην παραδοσιακή χειρουργική ανόρθωση, αφού αποκαθιστά τη σφριγηλότητα και νεανικότητα του δέρματος με φυσικό τρόπο.

Accent RF

Το μηχάνημα ραδιοσυχνότητας Accent RF είναι μια τελευταία εξέλιξη στην Ιατρική Αισθητική, η οποία χρησιμοποιεί ισχυρές μονοπολικές και διπολικές ενέργειες για να επιτύχει την ανύψωση και σύσφιξη του δέρματος, την αποκατάσταση του περιγράμματος του προσώπου, του λαιμού, του σαγονιού και του σώματος καθώς τη μείωση της κυτταρίτιδας μέσα σε μερικές συνεδρίες, ανώδυνα και χωρίς χρόνο αποκατάστασης.

Female model face Botox
Female model profile photo

Scarlet RF – Volumetric Facial Tightening

Το μηχάνημα Scarlet RF προσφέρει μια πραγματικά καινοτόμο ιατρική αισθητική θεραπεία, μία ελάχιστα επεμβατική θεραπεία σύσφιξης του δέρματος που έχει σχεδιαστεί για να μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδων και των ουλών ακμής, να βελτίωση την υφή και να ενισχύσει τη σφριγηλότητα του δέρματος. Αυτό επιτυγχάνεται με την ταυτόχρονη χρήση προηγμένης τεχνολογίας ραδιοσυχνοτήτων διπολικής ενέργειας και µικροβελόνων, αναδιαμορφώνοντας το κολλαγόνο και την ελαστίνη.

LPG Endermolift™

Η αποκλειστική τεχνική του Endermolift ™ βασίζεται πάνω σε μια καινοτόμο, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφεύρεση από την κορυφαία Γαλλική εταιρεία LPG, η οποία δεν μπορεί να αντιγραφεί από οποιοδήποτε άλλο σύστημα παγκοσμίως.

Margarita and Amaury LPG
Female model Face Black and White

Carboxytherapy

Το Carboxytherapy είναι μια ενέσιμη ιατρική θεραπεία που χρησιμοποιεί διοξείδιο του άνθρακα για αισθητικούς και ιατρικούς σκοπούς. Στον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής, το Carboxytherapy εφαρμόζεται για μεγάλο αριθμό ενδείξεων όπως: ραγάδες, φουσκωμένα μάτια και μαύρους κύκλους, ακμή και ουλές ακμής, ρυτίδες, χαλάρωση του δέρματος και σημάδια γήρανσης, τοπικό πάχος στο πρόσωπο και το σώμα, κυτταρίτιδα, μειωμένη ελαστικότητα του δέρματος, απώλεια μαλλιών, κλπ.

Acne Treatments

Η ακμή είναι μια πολύ κοινή ιατρική πάθηση του δέρματος κατά την εφηβεία, αλλά μπορεί επίσης να εμφανιστεί και αργότερα στη ζωή ενός ατόμου με διαφορετικά επίπεδα έντασης και τύπους.

Beautiful girl with a gentle smile
Beauty Treatment

Injectable Mesotherapy

Η Ενέσιμη Μεσοθεραπεία είναι μια ιατρική ενέσιμη διαδικασία που χορηγείται μέσω πολυάριθμων μικροενέσεων, που περιέχουν δραστικά συστατικά όπως βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια για τη θεραπεία διαφορετικών δερματικών παθήσεων του πρόσωπού, του λαιμού, του ντεκολτέ, του τριχωτού της κεφαλής και άλλων περιοχών του σώματος. Το διάλυμα εγχέεται στο χόριο ή στον υποδόριο ιστό, ανάλογα με την ένδειξη για θεραπεία ενώ το μείγμα του διαλύματος επίσης ποικίλλει ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου.

PRP Autologous Mesotherapy

Το δέρμα συνεχώς εκτίθεται σε ηλιακή ακτινοβολία καθώς και σε περιβαλλοντικούς ή άλλους επιβλαβείς παράγοντες. Το σώμα εκδηλώνει συνεχώς τις θεραπευτικές ικανότητές του μέσω φυσικών μηχανισμών για να αναζωογονήσει τον εαυτό του και δίνει μια συνεχής μάχη για να επιδιορθώσει τις βλάβες που έχει υποστεί. Μέσα από τη διαδικασία γήρανσης, αυτή η μάχη γίνεται άνιση, καθώς οι θεραπευτικές ικανότητες του οργανισμού επιβραδύνονται και η ζημία που προκαλείται αυξάνεται.
Beauty portrait of model with natural make-up
Female model smiling

Botulinum Toxin (Trade name: Botox / Dysport / Xeomin)

Η αλλαντική τοξίνη τύπου Α, γνωστό με τις εμπορικές ονομασίες Botox ή Dysport, προέρχεται από τα βακτηρίδια Clostridium και είναι η πιο δημοφιλής, μη-επεμβατική ιατρική αισθητική θεραπεία στον κόσμο, τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες.

Εγχέεται τοπικά σε συγκεκριμένους μυς του προσώπου με σκοπό να χαλαρώσει τους μυς που προκαλούν τις έντονες ρυτίδες έκφρασης ή λεπτές γραμμές. Χρησιμοποιείται επίσης για ιατρικές καταστάσεις όπως οι νευρομυϊκές διαταραχές (π.χ. δυστονία), η υπερίδρωση (υπερβολική μασχαλιαία εφίδρωση).

Hyaluronic Acid Fillers / Contouring

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια γλυκοζαµινοπρωτεϊνη, ένα φυσικό δομικό συστατικό που βρίσκεται σε κάθε ζωντανό ιστό στο ανθρώπινο σώμα και είναι παρόν σε υψηλές συγκεντρώσεις στον μαλακό συνδετικό ιστό και στο υγρό που περιβάλλει τα μάτια, τους χόνδρους, τις αρθρώσεις καθώς και τον ιστό του δέρματος.
Female model face profile close-up
Beautiful Woman with Clean Fresh Skin holding a lens

VISIA® Skin Analysis System

Το σύστημα ανάλυσης δέρματος VISIA® είναι ένα προηγμένο, επιστημονικό μηχάνημα ψηφιακής ανάλυσης της επιδερμίδας, το οποίο χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο σύστημα απεικόνισης που επιτρέπει στους ειδικούς μας να δίνουν στους πελάτες μας τις πιο εξελιγμένες, αποτελεσματικές και εξατομικευμένες συστάσεις φροντίδας του δέρματος.

Elos™ Matrix IR™

Η μοναδική, πρωτοποριακή τεχνολογία του Matrix IR ™, συνδυάζει την ενέργεια Υπέρυθρης Ακτινοβολίας με την ενέργεια Ραδιοσυχνοτήτων (RF), σε μια θεραπεία απαράμιλλής τεχνολογίας για τη μείωση των ρυτίδων, τη σύσφιξη του δέρματος και τη βελτίωση της υφής του δέρματος. Αυτή η μέθοδος, η οποία συνδυάζει τις δύο αυτές ενέργειες, εφαρμόζεται με την τεχνολογία Elos ™ και στοχεύει κατευθείαν τον συνδετικό ιστό κάτω από τις γραμμές έντασης και τις ρυτίδες. Το αποτέλεσμα είναι η παραγωγή νέου κολλαγόνου, το οποίο γεμίζει τις ρυτίδες μετά από λίγες μόνο συνεδρίες, χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό παραγωγής φυσικού κολλαγόνου του σώματος.

Female model touching her face
ABH Womans' face

SR™ elōs™ – Skin Rejuvenation

Ο μοναδικός συνδυασμός επιλεγμένης οπτικής ενέργειας και ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων του μηχανήματος SR ™ elōs ™, προσφέρει μια τεχνολογικά προηγμένη ιατρική αισθητική θεραπεία για την εξάλειψη των δυσχρωμιών, των πανάδων, των φακίδων, των γεροντικών κηλίδων, των επιφανειακών αγγειακών αλλοιώσεων και τη βελτίωσης της υφής και του ανομοιογενή τόνου του δέρματος.

Microneedling – (Collagen Induction Therapy)

Η βελόνωση του δέρματος, η οποία ονομάζεται επίσης θεραπεία μικροβελονισμού, είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία αναζωογόνησης του δέρματος και επαγωγής κολλαγόνου. Η θεραπεία περιλαμβάνει τη χρήση μιας χειροκίνητης ή μηχανικής συσκευής – ενός δερματικού κυλίνδρου ή μιας μηχανικής συσκευής με μια άκρη που περιέχει λεπτές βελόνες, το Dermapen.

Woman having Face Therapy
ABH Womans' face

ClearLift

Η θεραπεία Clearlift έχει αποδειχθεί κλινικά ότι διεισδύει στο ιδανικό βάθος, για την προώθηση της κολλαγονογένεσης. Θεραπεύει μια ποικιλία ατελειών του δέρματος από προβλήματα όπως είναι οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, η φωτογήρανση και η χαλάρωση του δέρματος.

Ζητηστε ραντεβου

Αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο