Υπηρεσία

Skin Photo Rejuvenation™ ELOS

Ενδείξεις για τη θεραπεία Skin Photo Rejuvenation™ ELOS:

  • Δυσχρωμίες, γεροντικές κηλίδες, φακίδες,
  • Κακή υφή του δέρματος
  • Επιφανειακή απώλεια ελαστικότητας
  • Ανομοιόμορφος τόνος δέρματος
  • Κουρασμένο και χαλαρό δέρμα

Πώς γίνεται η θεραπεία Skin Photo Rejuvenation™ ELOS;

Ένα ειδικό, αγώγιμο πήκτωμα εφαρμόζεται στην περιοχή την οποία θα εφαρμοστεί η θεραπεία και η δροσερή κεφαλή του SR έρχεται σε επαφή με το δέρμα, επιτρέποντας την εκπομπή του συνδυασμού της οπτικής ενέργειας και της ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων να εισχωρήσει στα επιφανειακά και βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Κάθε συνεδρία διαρκεί 15 με 40 λεπτά, ανάλογα με την ένδειξη και τις περιοχές που θα γίνει η θεραπεία. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας ο ασθενής φορά ειδικά προστατευτικά γυαλιά και θα αισθανθεί μια ήπια αίσθηση καψίματος στην περιοχή θεραπείας.

Μπορεί το  Skin Photo Rejuvenation™ ELOS να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, το  SR™ elōs™ μπορεί να συνδυαστεί με Μεσοθεραπεία, PRP, μικροβελονισμό, SRF, iPixel, Scarlet RF κτλ.

Υπάρχουν παρενέργειες στη θεραπεία Skin Photo Rejuvenation™ ELOS;

Αμέσως μετά τη θεραπεία το δέρμα μπορεί να παρουσιάσει ένα ελαφρύ κοκκίνισμα, το οποίο υποχωρεί μετά από λίγες ώρες. Δεν απαιτείται χρόνος αποκατάστασης, έτσι ώστε οι ασθενείς να μπορούν να συνεχίσουν τις συνήθεις καθημερινές τους δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία.

Μικρές εκδορές και/ή ξηροδερμία είναι κοινές αλλά προσωρινές αντιδράσεις, ιδιαίτερα όταν εφαρμοστεί κάποια πιο έντονη θεραπεία. Επιπλέον, για τις πρώτες δέκα ημέρες περίπου, οι δυσχρωμίες τίθεται να αλλάξουν χρώμα και να φαίνονται πιο σκούρες μέχρι να αρχίσουν σιγά-σιγά να εξασθενίζουν όσο περνάνε οι μέρες.

Είναι επώδυνη η θεραπεία Skin Photo Rejuvenation™ ELOS;

Η θεραπεία δεν είναι επώδυνη, αλλά ο ασθενής μπορεί να αισθανθεί μια ήπια αίσθηση σαν κάψιμο στην περιοχή που εφαρμόζεται η θεραπεία, η οποία μπορεί να ελαχιστοποιηθεί με τη χρήση αναισθητικής κρέμας.

Πότε γίνονται αισθητά τα αποτελέσματα;

Η βελτίωση του τόνου του δέρματος και των δυσχρωμιών γίνεται αισθητή μετά από περίπου 10 ημέρες μετά τη θεραπεία. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτείται εξαρτάται από την ένδειξη και την επέκταση του προβλήματος. Συνήθως απαιτούνται 3 έως 6 συνεδρίες με διάστημα 1 μήνα μεταξύ των θεραπειών.

Μπορεί το Skin Photo Rejuvenation™ ELOS να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, το SR ™ elōs ™ μπορεί να συνδυαστεί με μεσοθεραπεία, PRP, Microneedling, SRF, iPixel, Scarlet RF κλπ.

Γιατι

Skin Photo Rejuvenation™ ELOS – Skin Rejuvenation

Ο μοναδικός συνδυασμός επιλεγμένης οπτικής ενέργειας και ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων του μηχανήματος SR  elōs , προσφέρει μια τεχνολογικά προηγμένη ιατρική αισθητική θεραπεία για την εξάλειψη των δυσχρωμιών, των πανάδων, των φακίδων, των γεροντικών κηλίδων, των επιφανειακών αγγειακών αλλοιώσεων και τη βελτίωσης της υφής και του ανομοιογενή τόνου του δέρματος.

Ο συνδυασμός των δύο καινοτόμων τεχνολογιών συγχωνεύμένες σε μια θεραπεία, επιτυγχάνει την απορρόφηση της οπτικής ενέργειας από την αιμοσφαιρίνη και τη μελανίνη των υπερ-χρωματισμένων αλλοιώσεων, ενώ ταυτόχρονα τη θερμική διέγερση RF του χορίου του δέρματος η οποία προκαλεί παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Μετά από λίγες συνεδρίες, το δέρμα φαίνεται και αισθάνεται πιο ομαλό, πιο φωτεινό με ορατή βελτίωση των δυσχρωμιών και των υπερ-χρωματισμών καθώς και περισσότερη ελαστικότητα και σφριγηλότητα. 

Ζητηστε ραντεβου

Αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο