Υπηρεσιες

Σώματος

VelashapeIII Body Contouring

VelaShape™

Το VelaShape ™ είναι ένα μη-επεμβατικό, εγκεκριμένο από το FDA μηχάνημα, το οποίο εφαρμόζει 4 τεχνικές ταυτόχρονα: αναρρόφηση (vacuum), μασάζ ραδιοσυχνότητες (RF) και υπέρυθρη ακτινοβολία (IR), για να μειώσει τον όγκο των λιποκυττάρων, να αναδιαμορφώσει το σώμα, να συσφίξει το δέρμα και να μειώσει την κυτταρίτιδα και την περιφέρεια μέσα σε λίγες μόνο συνεδρίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες περιοχές του σώματος όπως τους μηρούς, τη κοιλιά, τα πλευρά, τους γλουτούς, τα χέρια, τη πλάτη κλπ.

Αγγειακές βλάβες – LV/LVA

Η διαδικασία LV / LVΑ elōs είναι μια ιατρική αισθητική θεραπεία υψηλής τεχνολογίας στην πλατφόρμα Syneron eMax, η οποία στοχεύει αποτελεσματικά αγγειακές αλλοιώσεις, επιφανειακή φλεβίτιδα και αραχνοειδείς φλέβες μέσα σε λίγες συνεδρίες.

Η θεραπεία LV / LVΑ elōs είναι μη επεμβατική, γρήγορη, ασφαλής, με ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης και χωρίς βελόνες.

Η LV / LVΑ elōs είναι μια μη επεμβατική διαδικασία που δεν χρησιμοποιεί βελόνες όπως άλλες διαθέσιμες μεθόδους στην αγορά και μπορεί να εφαρμοστεί για τη θεραπεία διαφόρων αγγειακών παθήσεων στο σώμα.

Female legs Coolsculpting
Margarita and Amaury LPG

LPG Endermologie®

Η διαδικασία λιπομασάζ LPG Endermologie® είναι μια αποκλειστική, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνική, σχεδιασμένη από την κορυφαία γαλλική εταιρεία LPG Endermologie και είναι 100% φυσική, ανώδυνη και αποτελεσματική τεχνική σμίλευσης του περιγράμματος του σώματος.

Ultraformer HIFU

Το Ultraformer HIFU αποτελεί μια πραγματική καινοτομία στον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής, προσφέροντας μια εναλλακτική προσέγγιση στην παραδοσιακή χειρουργική ανόρθωση, αφού αποκαθιστά τη σφριγηλότητα και νεανικότητα του δέρματος με φυσικό τρόπο.

Female model touching her cheek
Female model face Botox

Accent RF

Το μηχάνημα ραδιοσυχνότητας Accent RF είναι μια τελευταία εξέλιξη στην Ιατρική Αισθητική, η οποία χρησιμοποιεί ισχυρές μονοπολικές και διπολικές ενέργειες για να επιτύχει την ανύψωση και σύσφιξη του δέρματος, την αποκατάσταση του περιγράμματος του προσώπου, του λαιμού, του σαγονιού και του σώματος καθώς τη μείωση της κυτταρίτιδας μέσα σε μερικές συνεδρίες, ανώδυνα και χωρίς χρόνο αποκατάστασης.

Ζητηστε ραντεβου

Αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο