Υπηρεσιες

Σώματος

VelaShape™

Το VelaShape ™ είναι ένα μη-επεμβατικό, εγκεκριμένο από το FDA μηχάνημα, το οποίο εφαρμόζει 4 τεχνικές ταυτόχρονα: αναρρόφηση (vacuum), μασάζ ραδιοσυχνότητες (RF) και υπέρυθρη ακτινοβολία (IR), για να μειώσει τον όγκο των λιποκυττάρων, να αναδιαμορφώσει το σώμα, να συσφίξει το δέρμα και να μειώσει την κυτταρίτιδα και την περιφέρεια μέσα σε λίγες μόνο συνεδρίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες περιοχές του σώματος όπως τους μηρούς, τη κοιλιά, τα πλευρά, τους γλουτούς, τα χέρια, τη πλάτη κλπ.

Αγγειακές βλάβες – LV/LVA

Η διαδικασία LV / LVΑ elōs είναι μια ιατρική αισθητική θεραπεία υψηλής τεχνολογίας στην πλατφόρμα Syneron eMax, η οποία στοχεύει αποτελεσματικά αγγειακές αλλοιώσεις, επιφανειακή φλεβίτιδα και αραχνοειδείς φλέβες μέσα σε λίγες συνεδρίες.

Η θεραπεία LV / LVΑ elōs είναι μη επεμβατική, γρήγορη, ασφαλής, με ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης και χωρίς βελόνες.

Η LV / LVΑ elōs είναι μια μη επεμβατική διαδικασία που δεν χρησιμοποιεί βελόνες όπως άλλες διαθέσιμες μεθόδους στην αγορά και μπορεί να εφαρμοστεί για τη θεραπεία διαφόρων αγγειακών παθήσεων στο σώμα.

CoolSculpting®

Το CoolSculpting® είναι η # 1 μη-επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής παγκοσμίως. Τώρα, μπορείτε να μεταμορφώσετε το σώμα σας χωρίς χειρουργική επέμβαση με αυτήν την επαναστατική, μη-επεμβατική, ανώδυνη μέθοδο λιπογλυπτικής.

 

LPG Endermologie®

Η διαδικασία λιπομασάζ LPG Endermologie® είναι μια αποκλειστική, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνική, σχεδιασμένη από την κορυφαία γαλλική εταιρεία LPG Endermologie και είναι 100% φυσική, ανώδυνη και αποτελεσματική τεχνική σμίλευσης του περιγράμματος του σώματος.

BodyTite

Το BodyTite είναι μια διαδικασία που έχει εγκριθεί από το FDA, η οποία λιώνει το λίπος και συσφίγγει το δέρμα ταυτόχρονα. Πρόκειται για μια διαδικασία λιπόλυσης ή RFAL ™ με υποβοηθούμενη ενέργεια ραδιοσυχνότητας, η οποία εκτελείται από πλαστικό χειρουργό με τοπική αναισθησία, ήπια καταστολή ή γενική αναισθησία ανάλογα με την πολυπλοκότητα και την έκταση των σωματικών περιοχών που θεραπεύονται. Το BodyTite είναι η πρώτη συσκευή αυτού του είδους, που έχει σχεδιαστεί να θερμαίνει το δερματικό ιστό και από έξω και από μέσα, για πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα.

Le Shape – Μη επεμβατική Λιπόλυση

Το Le Shape είναι η πρώτη θεραπεία μη επεμβατικής λιπόλυσης σε δύσκολες περιοχές με επίμονο τοπικό λίπος, η οποία βασίζεται στην τεχνολογία Laser.

Είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ασφαλή και αποτελεσματική εξάλειψη του ανεπιθύμητου τοπικού λίπους. Το Le Shape επιτυγχάνει μόνιμη μείωση των λιποκυττάρων της τάξεως του 24% σε κάθε επίσκεψη, χωρίς χειρουργική επέμβαση και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Το Le Shape εφαρμόζει την τεχνολογία επιλεκτικής λιπόλυσης στα 1060nm και είναι η μοναδική, μη επεμβατική θεραπεία η οποία καταπολεμά το τοπικό λίπος τόσο γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Ζητηστε ραντεβου

Αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο