Όλοι θέλουμε να αναδείξουμε τον πιο όμορφο μας εαυτό για τις γιορτές ή για να το θέσω καλύτερα, θέλουμε να είμαστε απλά τέλειοι, έτσι δεν είναι; Αλλά, για τους περισσότερους από εμάς είναι πολύ δύσκολο να αφιερώσουμε τον απαραίτητο χρόνο αποκατάστασης που απαιτούν οι επεμβατικές θεραπείες λίγο πριν από τις διακοπές. Στο ideal Aesthetics προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα θεραπειών που μπορούν να σας χαρίσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να σας φτιάξουν τη διάθεση, δίνοντάς σας μια γρήγορη λύση για να αποκαλύψετε το πιο όμορφο σας εαυτό για τις γιορτές. Πιο κάτω θα δείτε μερικές από τις θεραπείες οι οποίες που χρειάζονται λίγο από το χρόνο σας και προσφέρουν απίστευτα αποτελέσματα! Όλες οι παρακάτω θεραπείες, καθώς και πολλές άλλες που δεν αναφέρουμε σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουν την λαμπερή εμφάνιση που επιθυμείτε για τις γιορτές. Επομένως, μην διστάσετε να μας καλέσετε σήμερα για ένα δωρεάν διαγνωστικό ραντεβού που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ποια θεραπεία ή συνδυασμός θεραπειών είναι πιο κατάλληλος για σας, λαμβάνοντας υπόψη τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και στόχους!

PRX–T33: Ξεφορτωθείτε το θαμπό δέρμα με πίλινγκ χωρίς ξεφλούδισμα

Το PRX-T33 σας προσφέρει μια καλύτερη, πιο ασφαλή εναλλακτική λύση αντί του χημικού πίλινγκ χωρίς να χρειάζεται χρόνο αποθεραπείας. Το PRX-T33 είναι μια νέα θεραπεία γνωστή ως και το πίλινγκ χωρίς ξεφλούδισμα, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας προσωπικές ανάγκες και να βελτιώσει τη διαύγεια, τον τόνο και την υφή του δέρματος.  Αυτή η επιλογή μπορεί να σας προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του χημικού πίλινγκ χωρίς το ξεφλούδισμα, άρα δεν απαιτεί χρόνο αποκατάστασης και μπορεί να σας χαρίσει ένα πιο φωτεινό, λαμπερό, όμορφο πρόσωπο σε χρόνο μηδέν! Αυτή η θεραπεία προσφέρει πραγματικά εκπληκτικά αποτελέσματα και μια και το δέρμα δεν ξεφλουδίζει, δεν χρειάζεται να το προγραμματίσετε καιρό πριν-μπορείτε να το κάνετε και απλά λίγες μέρες πριν τις γιορτές!

HydraFacial: Γρήγορο και απλά καταπληκτικό

Το Hydrafacial είναι μια πολύ χαλαρωτική, πλήρως εξατομικευμένη θεραπεία και επομένως κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος – ακόμη και για ευαίσθητο ή ακνεϊκό δέρμα. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη του νερού σε συνδυασμό με θρεπτικούς ορούς, αυτή η θεραπεία καθαρίζει εις βάθος, απολεπίζει και ενυδατώνει πραγματικά το δέρμα. Το Hydrafacial μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας προσωπικές ανάγκες και στον τύπο του δέρματος σας για να ενισχύσει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, να καταπολεμήσει τη φθορά που προκαλείται από τον ήλιο και να σας χαρίσει ένα πιο φωτεινό, πιο ισορροπημένο τόνο δέρματος, πιο ομαλή υφή και μια γενικότερη λάμψη η οποία είναι απλά ιδανική για τις γιορτές. Αυτή η πολυτελής θεραπεία δεν απαιτεί χρόνο αποκατάστασης και θα σας χαρίσει φανταστικά αποτελέσματα άμεσα!

LPG Endermolift: Ενισχύστε φυσικά την θεραπευτική ισχύ του δέρματος σας

Το LPG Endermolift είναι μια πατενταρισμένη θεραπεία, η οποία διεγείρει με φυσικό τρόπο την θεραπευτική δύναμη του δέρματος σας. Αυτή η νέας γενιάς, αντιγηραντική θεραπεία διεγείρει τους ινοβλάστες ενισχύοντας τη παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος. Μια βραβευμένη τεχνική η οποία πραγματικά προωθεί την υγεία του δέρματος από μέσα προς τα έξω και ενισχύσει την θεραπευτική δύναμη του δέρματος για να καταπολεμήσει φυσικά τα σημάδια του γήρατος. Αυτή η ιδανική για τις γιορτές θεραπεία είναι ασφαλής, ανώδυνη, 100% φυσική και θα σας χαρίσει πιο σφριγηλό, λείο, απαλό και λαμπερό δέρμα γρήγορα και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.