Το δέρμα μας έχει αξιοθαύμαστες ιδιότητες απαραίτητες για την επιβίωση του ατόμου. Προστατεύει το σώμα μας από τους εξωτερικούς παράγοντες και έχει τη δυνατότητα να αυτοθεραπεύεται καθημερινά. Ωστόσο, με την ηλικία, τον τρόπο ζωής και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, η κατάσταση του δέρματός μας επιδεινώνεται, χάνοντας λίπος, κολλαγόνο, ελαστικότητα και υαλουρονικό οξύ, με αποτέλεσμα να χάνεται η νεανική όψη στο πρόσωπο και στο σώμα. Τα σημάδια γήρανσης όπως ρυτίδες, λεπτές γραμμές, το χάσιμο της ελαστικότητας, του όγκου κ.α. διαφέρουν από άτομο σε άτομο και ως εκ τούτου η αξιολόγηση και η θεραπεία τους απαιτεί εξατομικευμένη προσέγγιση.

Η Ιατρική Αισθητική μπορεί πλέον να παρέμβει στην γήρανση του δέρματος με τη χρήση ενέσιμου υαλουρονικού οξέος και να αποκαταστήσει ή να ενισχύσει τον όγκο και το περίγραμμα του προσώπου και του λαιμού, να γεμίσει τις βαθιές ρυτίδες και να αναπληρώσει την υγρασία του δέρματος, αποκαθιστώντας την αρμονία των χαρακτηριστικών του προσώπου.

Το υαλουρονικό οξύ δρα διατηρώντας μόρια νερού κάτω από τον ιστό του δέρματος και παρέχοντας καλύτερη σύνδεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ απορροφάτε φυσικά και οι κορυφαίες μάρκες έχουν πολύ χαμηλό κίνδυνο εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών.

Μάθε περισσότερα για τα ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος ΕΔΩ!

Κορυφαίες μάρκες Υαλουρονικού Οξέος

Η Restylane παρέχει την ευρύτερη γκάμα από δερματικά προϊόντα υαλουρονικού οξέος παγκοσμίως, επιτρέποντας στους γιατρούς να προσαρμόσουν την θεραπεία στις ατομικές ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά.  Η πρωτοποριακή τεχνολογία NASHA,  στα προϊόντα υαλουρονικού οξέος Restylane,  βοηθά ώστε να μοιάζουν πολύ με το υαλουρονικό οξύ του σώματός μας. Το γεγονός του ότι είναι μη ζωικής προέλευσης μειώνει στο ελάχιστο τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων ή μετάδοσης ασθενειών και θεωρείται μία από τις ασφαλέστερες θεραπείες αισθητικής στον κόσμο.

Από την κυκλοφορία του το 1996, εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποίησαν την Restylane καθιστώντας την μία από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες ενέσιμες θεραπείες βασισμένες σε υαλουρονικό οξύ στον κόσμο. Με περισσότερες από 40 εκατομμύρια θεραπείες παγκοσμίως και με περισσότερα από 20 χρόνια κλινικής εμπειρίας, τα προϊόντα Restylane αναγνωρίζονται ως τεκμηριωμένα ασφαλή, παρέχοντας άμεσα ορατά και φυσιολογικά αποτελέσματα τα οποία μπορούν να διαρκέσουν έως και 18 μήνες, ανάλογα με την περιοχή της θεραπείας.

Επιπλέον, το JUVÉDERM® είναι η # 1 δερματική συλλογή ενέσιμων εμφυτευμάτων Υαλουρονικού Οξέος στον κόσμο που προσφέρει 5 διαφορετικά προϊόντα ώστε να καλύψει κάθε ατομική ανάγκη και η 1η σε πωλήσεις στις ΗΠΑ.

Η πλήρης σειρά προϊόντων TEOSYAL® αποτελείται από μοναδικά δερματικά εμφυτεύματα με διαφορετικές πυκνότητες και μοναδικές ιδιότητες που καθιστούν το καθένα εξειδικευμένο για τη θεραπεία διαφορετικών επιφανειών του προσώπου και για την επίτευξη διαφορετικών αποτελεσμάτων, από την πρόληψη λεπτών γραμμών ή / και ρυτίδων μέχρι την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου.

Τα προϊόντα αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα για να εγχέονται και να λειτουργούν μέσα στα διαφορετικά στρώματα του δέρματος με σκοπό να αποκαταστήσουν τον χαμένο του όγκο λόγω γήρανσης, να γεμίσουν τις ρυτίδες ή τις λεπτές γραμμές, να βελτιώσουν το σχήμα των χαρακτηριστικών του προσώπου και να ανανεώσουν την ποιότητα και την κατάσταση του δέρματός. Μπορούν να παρέχουν θεραπεία σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου, όπως τα μάγουλα, τη μύτη, τα χείλη και τα κουρασμένα μάτια. Το υαλουρονικό οξύ δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα και δεν επηρεάζουν την έκφραση και την κίνηση του προσώπου. Επιπλέον, τα αποτελέσματα της θεραπείας αυτής δεν είναι μόνιμα.

Για μια φυσική εμφάνιση, το προϊόν DYSPORT® προσφέρει φυσικά αποτελέσματα, ταχείας δράσης (2-3ς μέρες) και μακράς διαρκείας (5 μήνες). Αποδεδειγμένα βοηθά στην ομαλή, μέτρια ή σοβαρή γραμμή μεταξύ των φρυδιών – χωρίς να αλλάζει η εμφάνιση ή η κίνηση στο υπόλοιπο πρόσωπο, μειώνοντας τη συγκεκριμένη μυϊκή δραστηριότητα. Οι ρυτίδες προκαλούνται από επαναλαμβανόμενες κινήσεις και μυϊκές συσπάσεις. Μια έγχυση σε κάθε ένα από τα 5 σημεία μεταξύ και πάνω από τα φρύδια εμποδίζει προσωρινά τις μυϊκές συσπάσεις που προκαλούν γραμμές συνοφρύωσης. Το Dysport έχει εγκριθεί σε 69 χώρες και έχει 25 χρόνια κλινικής εμπειρίας σε όλο τον κόσμο. Ακόμα ένα πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχει ελάχιστος χρόνος αποκατάστασης μετά τη θεραπεία.

Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας σχετικά με το καταλληλότερο θεραπευτικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις προσωπικές σας ανάγκες.

Μάθε περισσότερα για τα ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος ΕΔΩ!