Ψάχνετε να βρείτε μια εναλλακτική για το κλασσικό facelift; Θέλετε να επιτύχετε σύσφιξη και ανόρθωση προσώπου και λαιμού χωρίς πόνο; Τότε αυτή η θεραπεία είναι η τέλεια λύση για σας! Το HIFU ή αλλιώς High-Intensity Focused Ultrasound, χρησιμοποιεί ιατρικούς υπέρηχους υψηλής ακρίβειας προσφέροντας μη-χειρουργική σύσφιξη και ανόρθωση δέρματος. Το Ultraformer HIFU αντιμετωπίζει αποτελεσματικά όλες τις ανάγκες του πρόσωπου και του λαιμού, καθώς συσφίγγει το δέρμα, προσφέρει ανόρθωση, λειαίνει τις ρυτίδες, εξαλείφει τις λεπτές γραμμές, μειώνει την εμφάνιση των πόρων και το διπλό πηγούνι, αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου, ανυψώνει το πηγούνι και τα μάγουλα και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος.

Το Ultraformer HIFU στοχεύει τόσο την επιφανειακή όσο και τίς βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης και τις στοιβάδας SMAS (Superficial Muscle Aponeurotic System), προσφέροντάς σας ανόρθωση και των τριών στοιβάδων για ένα τριπλά επιτυχημένο αποτέλεσμα. Η θεραπεία αυτή χρησιμοποιεί θερμότητα για να διεγείρει τις υπάρχουσες ίνες κολλαγόνου, προκαλώντας τις να παχύνουν, χαρίζοντάς σας σύσφιξη και ανόρθωση μακράς διαρκείας.

Το Ultraformer HIFU εκπέμπει υψηλή ποσότητα ενέργειας η οποία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να καταπολεμήσει τα αποθέματα λίπους στο προσώπο ή στο λαιμό ενώ ταυτόχρονα να κάνει και σύσφιξη. Αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για τα facelifts που γίνονται στο κάτω μέρος του προσώπου, το διπλό σαγόνι και τη σύσφιξη λαιμού.

Το HIFU είναι μέχρι σήμερα, η μόνη μη-επεμβατική ιατρική συσκευή στον κόσμο η οποία επιτρέπει τόσο βαθιά διείσδυση ενέργειας, στοχεύοντας βάθη των 1,5mm, 3mm και 4,5mm, επιτρέποντας την άκρως επιτυχημένη ανόρθωση και σύσφιξη του δέρματος.

Στο βάθος των 1,5 χιλιοστών, το Hifu είναι σε θέση να απαλύνει τις σκούρες κηλίδες και να χαρίσει λάμψη στο δέρμα. Επίσης, μετά από λίγες εβδομαδιαίες θεραπείες με το Ultraformer, η ποσότητα μελανίνης στο δέρμα μειώνεται αρκετά.

Στο βάθος των 3mm, η θερμότητα η οποία εκπέμπεται στοχεύει κυρίως στη σύσφιξη του δέρματος. Το κολλαγόνο αναδόμησης βρίσκεται σε αυτό το βάθος και τονώνεται η παραγωγή του με τη χρήση στοχευμένης ενέργειας ακριβείας.

Στο βάθος των 4,5 mm, το Ultraformer HIFU διεγείρει και συσφίγγει το στρώμα SMAS, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα ανόρθωσης. Αυτό είναι το ίδιο στρώμα στο οποίο επεμβαίνουν οι χειρουργοί όταν εκτελούν επεμβατική ανόρθωση προσώπου.

Το Ultrafomer HIFU είναι μια γρήγορη και άνετη διαδικασία. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 60 λεπτά ή λιγότερο και χρειάζεται ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, μπορεί να αισθανθείτε ήπιο πόνο κατά μήκος των οσφυϊκών περιοχών, όπως τη γνάθο. Μετά τη θεραπεία, μπορεί να εμφανιστεί ήπια ερυθρότητα η οποία υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες. Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε το Ultraformer HIFU;