Υπηρεσια

Ultraformer HIFU

Ενδείξεις για τη θεραπεία με Ultraformer HIFU:

  • Δερματική χαλάρωση
  • Σημάδια γήρανσης
  • Διπλοσάγονο
  • Απώλεια περιγράμματος προσώπου

Πώς λειτουργεί η θεραπεία Ultraformer HIFU;

Η θεραπεία Ultraformer HIFU είναι εξατομικευμένη αφού βασίζεται στις προσωπικές ανάγκες του κάθε ατόμου και αποτελείται από διάφορα στάδια στα οποία χρησιμοποιείται μια ποικιλία εξειδικευμένων κεφαλών με διαφορετικό βάθος διείσδυσης HIFU.

Οι εξειδικευμένες κεφαλές HIFU εκπέμπουν ενέργεια σε διαφορετικά βάθη (1,5mm, 3mm και 4,5mm), δημιουργώντας ζώνες θερμικής συρρίκνωσης σε θερμοκρασίες 65C έως 75C, μια διαδικασία μέσω της οποίας επιτυγχάνονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η τεχνολογική καινοτομία του ULTRAFORMER HIFU είναι η ακριβής στόχευση των βαθύτερων στοιβάδων του δέρματος, επιτυγχάνοντας έτσι τα απαιτούμενα αποτελέσματα από μέσα προς τα έξω χωρίς να επηρεάσει την επιφάνεια του δέρματος.

Πότε γίνονται αισθητά τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά τη θεραπεία, αλλά τα πλήρη αποτελέσματα φαίνονται μετά την πάροδο 3-4 μηνών μετά τη θεραπεία.

Η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί κάθε 8-12 εβδομάδες για περαιτέρω βελτίωση, ειδικά σε δύσκολες περιπτώσεις ή για πιο μακροχρόνια αποτελέσματα.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Η διάρκεια των αποτελεσμάτων μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο, αλλά συνήθως διαρκεί από 12 έως 18 μήνες. Τα αποτελέσματα διαρκούν περισσότερο όταν η θεραπεία επαναλαμβάνεται.

Ποιες άλλες θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν με το Ultraformer HIFU;

Το Ultraformer HIFU μπορεί να συνδυαστεί με το Accent RF για πρόσωπο και η θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε 15 μέρες για περίπου 6 -8 συνεδρίες.

 

Η τεχνολογία HIFU είναι εγκεκριμένη από το FDA για ασφάλεια και αποδοτικότητα.

Γιατι

Ultraformer Lift The Power of Ultrasound

Το Ultraformer HIFU αποτελεί μια πραγματική καινοτομία στον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής, προσφέροντας μια εναλλακτική προσέγγιση στην παραδοσιακή χειρουργική ανόρθωση, αφού αποκαθιστά τη σφριγηλότητα και νεανικότητα του δέρματος με φυσικό τρόπο.

Αυτή η συσκευή υπερήχων επιτυγχάνει ιδανικά, μη επεμβατικά, μη χειρουργικά αποτελέσματα ανόρθωσης και σύσφιξης, χωρίς να χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας και χωρίς να αφήνει ουλές. Το Ultraformer HIFU ανορθώνει και συσφίγγει το πρόσωπο, χαρίζοντας του μια πιο νεανική εμφάνιση και χροιά.

Η διαδικασία  Ultraformer HIFU βασίζεται πάνω σε μακροχρόνιες μελέτες και έρευνες στον τομέα της τεχνολογίας High Intensity Focused Ultrasound (HIFU). Η τεχνολογία HIFU στοχεύει τόσο τις επιφανειακές όσο και τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, καθώς και τη μεμβράνη SMAS, η οποία ενεργεί ως συνδετική υποδομή μεταξύ του δερματικού και του μυϊκού ιστού.

Το Ultraformer HIFU στοχεύει και τις 3 κύριες δερματικές στοιβάδες προσφέροντας αποτελεσματική ανόρθωση και για το λόγο αυτό, θεωρείται πιο αποτελεσματικό από άλλες θεραπείες που είναι διαθέσιμες στην αγορά και στοχεύουν μόνο σε 1 δερματική στοιβάδα. Επιτυγχάνει εντυπωσιακά, φυσικά αποτελέσματα όπως ανόρθωση  και σύσφιξη του προσώπου, τόνωση της ζυγωματικής περιοχής και του περιγράμματος του προσώπου, μείωση των ρινοπαρειακών και περικογχικών ρυτίδων, καθώς και βελτίωση της δερματικής υφής και τόνου του δέρματος.

Ζητηστε ραντεβου

Αφήστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο